ITAcademy i BusinessAcademy pripremaju Black Friday ponudu koju nećete želeti da propustite

Tržište rada se neprestano menja, ali ono što uvek ostaje isto jeste činjenica da se najprofitabilnija zanimanja nalaze u IT i biznis sektoru. A da biste u današnje vreme mogli da dođete do dobro plaćenog posla u ovim oblastima, neophodno je da posedujete odgovarajuća znanja i veštine.

Izvor: PR
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Zbog sve većeg interesovanja za stručnjake u oblasti informacionih tehnologija i biznisa, kao i zbog sve veće potrebe za odgovarajućim obrazovanjem u ovim oblastima, ITAcademy i BusinessAcademy organizuju specijalnu akciju povodom Crnog petka (Black Friday), koja ove godine traje od 25. do 27. novembra.

Crni petak se obeležava širom sveta i označava početak praznične kupovine. Za ovaj dan karakteristični su drastična sniženja i neverovatne promocije u maloprodajnim i veleprodajnim objektima različitog asortimana, kao i popusti za ugostiteljske, obrazovne i druge usluge.

Ove godine Crni petak na ITAcademy i BusinessAcademy donosi vam nešto zaista neverovatno, nešto što nećete želeti da propustite:

Da biste među prvima saznali šta su ove ustanove pripremile za vas od 25. novembra, prijavite se za besplatan podsetnik na sajtovima ITAcademy i BusinessAcademy.

Savremeno obrazovanje kao sigurna ulaznica za najprofitabilnija zanimanja današnjice

Tražnja za ekspertima iz IT sveta raste iz godine u godinu. Isto važi i za profesionalce iz oblasti internet poslovanja, preduzetništva i srodnih oblasti. Interesovanje za zanimanja 21. veka vlada među onima koji traže posao ili žele da ga promene, što i ne čudi, jer podaci pokazuju da prosečne plate zaposlenih u oblasti IT-ja, PR-a ili u preduzetničkom sektoru daleko premašuju prosek kada je reč o tradicionalnim zanimanjima.

Programiranje, grafički ili veb dizajn, elektronsko poslovanje, menadžment ljudskih resursa, preduzetništvo samo su neke od oblasti koje polaznici ITAcademy ili BusinessAcademy biraju u želji da steknu inovativne i profitabilne veštine.

Ono po čemu se školovanje na ovim ustanovama izdvaja jeste fokusiranje na usvajanje praktičnih znanja koja polaznici mogu da primene u realnim situacijama, što im omogućava da pronađu zaposlenje odmah po završetku nekog od izabranih programa, a ponekad čak i u toku samog školovanja.

Internacionalne diplome i sertifikati koje izdaju ugledni partneri ovih institucija, kao što su Cambridge, Microsoft, Apple, Zend, CompTIA i mnogi drugi, dokazuju stručnost i kvalitet usvojenih znanja na ovim institucijama i umnogome pomažu polaznicima ITAcademy i BusinessAcademy da se izdvoje na domaćem ali i svetskom tržištu rada. To je razlog zbog čega polaznici ovih modernih ustanova ne moraju da brinu da li će se i na kom mestu zaposliti nakon školovanja.

Posebna pogodnost za sve one koji ovladaju IT ili biznis znanjima jeste mogućnost da rade kao frilenseri za poslodavce iz čitavog sveta. Tako mnogi polaznici ITAcademy i BusinessAcademy sami biraju odakle će i koliko raditi, a svote koje zarađuju nisu ništa manje od plata u najrazvijenijim zemljama sveta.

Saznajte sve o Black Friday akciji među prvima

Obrazovne institucije ITAcademy i BusinessAcademy među prvima su koje su u Srbiji iskoristile Crni petak kao idealnu priliku da ponude svojim polaznicima šansu da po najpovoljnijim uslovima steknu najkvalitetnije školovanje za neke od traženih profesija današnjice.

Ne propustite ovu jedinstvenu ponudu koju ITAcademy i BusinessAcademy pripremaju za Black Friday i prijavite se već sada kako biste na vreme dobili obaveštenje o pogodnostima koje ćete imati kada akcija bude počela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.