Zbunio sve objavom: "Nećete prepoznati moje lice, ali glas sigurno hoćete" VIDEO

Čovek po imenu Ričard Vels objavio je na TikToku video koji je zbunio ljude, nakon što je izjavio kako niko neće prepoznati njegovo lice, ali će sigurno prepoznati njegov glas.

Izvor: index.hr
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Naime, Vels već više od 40 godina pozajmljuje glas i učestvovao je u više od 10.000 snimanja, a otkrio je da je pozajmio glas za poznati audio klip koji se nalazi u mnogim igrama i sastoji se od dve riječi. Možete li pogoditi koje su?

U snimku koja je prikupio više od 11,2 miliona pregleda Vels je potvrdio da je on čovek koji najavljuje PEGI 18 pre nego što započne video igra, obično na početku nakon što logotipovi brendova izblede i nestanu s ekrana.

Inače, PEGI je skraćenica za Pan European Game Information, evropsku organizaciju za klasifikaciju video igara, koja postavlja standard oznaka za video igre te roditeljima i igračima pokazuje šta mogu da očekuju od svog iskustva, kao i za koju starosnu grupu je video igra prikladna.

Šta označava PEGI 18?

PEGI 18 označava eksplicitan materijal namenjen igračima starijim od 18 godina. Ova klasifikacija primenjuje se kada nasilje dostigne nivo na kojem postoji prikaz grubosti, glamurizacije upotrebe droga, simulacije kockanja i eksplicitna seksualna aktivnost.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.