Planirajte povratak u Stardew Valley, stiže nova nadogradnja

Popularna simulacija života na selu, Stardew Valley, napunila je osam godina postojanja, došla do 30 miliona igrača i uskoro će dobiti verziju 1.6.

Izvor: HCL
Podeli
Foto: Only_NewPhoto / Shutterstock.com
Foto: Only_NewPhoto / Shutterstock.com

Više od 30 miliona ljudi doselilo se u prirodnu idilu Stardew Valley-ja u poslednjih osam godina, koliko je igra dostupna na skoro svim mogućim platformama.

Igra koja spaja elemente farmerskog života, craftinga i očijukanja sa seljanima još uvek je veoma popularna i voljena među fanovima, a njen kreator Erik Barone najavio je da sledećeg meseca možete planirati povratak u mesto gde svi znaju vaše ime.

Naime, Stardew Valley dobiće dugo očekivanu nadogradnju verzije 1.6, s kojom dolaze novi festivali, predmeti, recepti, odeća vrste farmi, itd. Sve će to biti dostupno od 19. marta, ali prvo na PC verziji, dok će ostale platforme to ažuriranje dobiti nešto kasnije, kaže developer: što je pre moguće.

Podrška za dodatni sadržaj za Stardew Valley inače je već trebalo da bude okončana pre nekoliko godina. Developer je već krenuo s razvojem nove igre, ali u međuvremenu se predomislio i fanove Stardew Valley-ja odlučio je da nagradi još jednim proširenjem.

Kako se ovde radi o nezavisnoj igri koja je privukla 30 miliona igrača, nije teško shvatiti zašto se na to odlučio.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.