1. @stari igrac
    Ti da si stari igrac ne bi pisao ovakva gluposti.
    (x, 7. mart 2024 10:26)

    # Link komentara

  2. Ljudi, primećujete li kako nove igre uopšte nemaju fiziku???
    Što se mene tiče nisam baš fan modernih retro pixel igara, ali ako imaju ideju i egzekuciju bolje su od Ray Tracing naslova bez fizike a la Cyberpunk (gunplay je do jaja, to definitivno).
    (Peđa, 7. mart 2024 10:24)

    # Link komentara

  3. Neverovatno smeće od igre isto kao i Terraria... Meni iskreno nikada neće biti jasno šta klince vuče ka ovakvih naslovima, ali oni su indirektno odgovorni zato što i kvalitet svih igara rapidno opada zadnjih godina, jer zašto bi se developeri trudili oko nečega ako je dovoljno da naprave malu pikselizovanu igricu sa debilnim sadržajem, a ona će se svejedno prodavati kao luda... Dekadencija ljudske civilizacije pred našim očima.
    (Stari Igrač, 6. mart 2024 14:06)

    Kakva nebulozna zamena teza, znaci ovakva jednostavna zabavna igra je kriva za lose igre a ne poluzavrseno smece napucane grafike skoro nepostojeceg zapleta i prepuno mikrotransakcija koje izbacuju najvece kompanije?! Klince vuce kvalitet ovakvih igara da ih igraju jer indy scena ima dusu za razliku od otpada od 100Gb koje kosta 70€ i nudi samo gomilu bagova i mikrotransakcija.
    (WoonaMax, 6. mart 2024 19:18)

    # Link komentara

  4. Neverovatno smeće od igre isto kao i Terraria... Meni iskreno nikada neće biti jasno šta klince vuče ka ovakvih naslovima, ali oni su indirektno odgovorni zato što i kvalitet svih igara rapidno opada zadnjih godina, jer zašto bi se developeri trudili oko nečega ako je dovoljno da naprave malu pikselizovanu igricu sa debilnim sadržajem, a ona će se svejedno prodavati kao luda... Dekadencija ljudske civilizacije pred našim očima.
    (Stari Igrač, 6. mart 2024 14:06)

    # Link komentara