World of Warcraft: Dragonflight stiže ove godine

Iako su neki očekivali da nova ekspanzija stigne tokom 2023. godine, ona će zapravo postati dostupna već tokom 2022.

Izvor: B92, KitGuru
Podeli
Foto: Casimiro PT / Shutterstock.com
Foto: Casimiro PT / Shutterstock.com

Blizzard je u aprilu najavio dve nove World of Warcraft ekspanzije. WoW Classic igrači dobijaju Wrath of the Lich King. S druge strane, najnovija WoW ekspanzija je takođe najavljena, a nosi naziv Dragonflight.

Kompanija je već počela sa prtprodajom ekspanzije, pa tako World of Warcraft: Dragonflight u osnovnoj verziji košta 50 dolara, Heroic Edition ima cenu od 70 dolara, dok Epic Edition košta 90 dolara. Kao i što smo navikli, jače edicije igre sadrže razne bonuse, kao što su ljubimci, životinje za jahanje, predmeti za ubrzavanje dobijanja nivoa i drugo.

Uz Dragonflight stiže nova rasa koja će moći da se igra, kao i klasa pod nazivom Dracthyr Evokers. Ekspanzija će igrača poslati u novu avanturu u postojbinu zmajeva, a omogućiće i povratak korenima World of Warcraft fantazije.

Biće povećan i maksimalni nivo, koji će iznositi 70, a igrači će moći da nauče i novu veštinu - Dragonriding, koja uključuje kretanje kroz vazduh, odnosno letenje. Talent sistem u igri će biti prerađen, profesije će biti poboljšane, a ažuriran je i korisnički interfejs igre.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.