Tekken 8 premašio očekivanja u prodaji

Nakon dugačkog perioda promocije i marketinga, dugo iščekivana Tekken 8 igra je objavljena krajem prošlog meseca. I to veoma uspešno.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Prema svemu sudeći, Tekken 8 je odlično prihvaćen od strane fanova i već je zabeleženo da je borilačka igra prodata u više od dva miliona primeraka.

Bandai Namco, izdavač Tekkena, je nedavno održao sastanak sa investitorima, tokom kojeg je kompanija otkrila da je u prethodnom periodu ostvarila lošije rezultate od očekivanih. Na ovo je najviše uticala prodaja MMO igre Blue Protocol, koja je ekskluziva za Japan.

Međutim, naslov koji nije razočarao je Tekken 8, koji je od objave 26. januara prodat u preko dva miliona kopija i prema navodima izdavača to je bolje nego što su očekivali.

Krajem 2022. godine, Bandai Namco je objavio da je Tekken 7 prodat u 10 miliona primeraka, što je ovu igru načinilo najbolje prodavanom u serijalu.

Kako je Tekken 8 mnogo bolje prihvaćen od samog starta, biće zanimljivo videti koliko će brzo najnovijem delu biti potrebno da dostigne Tekken 7 i možda postane najprodavaniji deo u franšizi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.