Poznat krivac za "curenje" GTA VI trejlera pre vremena?

Rockstar je objavio trejler za GTA VI ranije nego što je očekivano, ali tek nakon što se video nenadano pojavio na internetu pre nego što je zvanično trebalo. Ko je za to kriv?

Izvor: B92, The next web
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Reakcije fanova na GTA VI trejler su pozitivne, a saznali smo i da ova video-igra, bar isprva, neće biti objavljena za PC već samo za PS5 i Xbox Series X i Xbox Series S.

Glavni razlog za to što smo trejler dobili ranije od očekivanog, jeste pojavljivanje ovog video-klipa na društvenoj mreži TikTok prvo tokom vikenda, a zatim i na Twitteru u ponedeljak.

Zanimljiva stvar u celoj ovoj situaciji, jeste to što je TikTok korisnik koji je objavio trejler pre vremena identifikovan kao sin jednog od zaposlenih na višim pozicijama u kompaniji Rockstar North, kako prenosi portal The Next Web.

Sedište Rockstar Northa je u Škotskoj, a deo je Rockstar Games porodice od 1999. godine, i "odgovoran" je za razvoj GTA serijala. Dokaz da je "procureli" trejler došao od sina jednog od developera je na društvenim mrežama ocenjen kao "prilično ubedljiv".

Navodno, na ovom snimku pojavila se ta osoba sa zaposlenim u kompaniji Rockstar North, i nazvala ga "tata". Međutim, ovaj tiktok je obrisan, pa ćemo verovatno ostati uskraćeni za informaciju ko je zapravo krivac za preuranjenu objavu trejlera.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.