Tako se igra Valheim: Sa 50 vukova krenuo na neprijatelja VIDEO

Valheim je za samo mesec dana postao hit naslov na Steam platformi, sa više od 4 miliona prodatih primeraka i rekodnim brojem igrača koji stalno nešto eksperimentišu u svetu vikinga.

Izvor: play.co.rs
Podeli

Nova senzacija prestigla Dotu 2 - sledeći cilj je šampionsko mesto

Jedan od zanimljivih elemenata unutar video-igre je opcija pripitomljavanja vukova i njihovog razmnožavanja. Oni su verni pratioci i bez straha će uletati u borbe kako bi sačuvali svog gospodara.

Koliko su vukovi Valheima lojalni i opasni, proverio je jedan igrač koji je u prethodnih mesec dana pravio malu armiju vukova - čak njih 50, sa ciljem da se suprotstave finalnom boss-u, koji se zove Yagluth, prenosi play.co.rs.

Rezultat je prilično impresivan, pošto je bitka trajala svega desetak sekundi, ali daleko komplikovaniji proces je bio doći do ovog broja vukova. Igrač je koristio specijalnu vrstu tornja u kojem se par vukova razmožavao konstantno.

Sledeći problem bio je transport, pošto je brodom bilo potrebno preći na do mesta okršaja, a 50 vukova na jedan običan ne može stati. To je rešeno kreiranjem tornja blizu mesta na kojem se Yagluth priziva.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.