Studio se izvinio za Cyberpunk 2077: Otkrili šta je sve pošlo po zlu VIDEO

Prošlo je, prilično turbulentnih, prvih mesec dana za Cyberpunk 2077. Video-igra je došla sa dosta problema za PS4/Xbox One igrače, a na red su došle i tužbe sa istragama developera zbog fijaska.

Izvor: play.co.rs
Podeli
Foto: Profimedia/SOPA Images Limited/Alamy Live News
Foto: Profimedia/SOPA Images Limited/Alamy Live News

Mask podelio tekst razočaran Cyberpunkom 2077: "Plačem dok ne zaspim, neću da pipnem PS4"

Studio poručio fanovima: "Izvinite što je Cyberpunk 2077 toliko loš" FOTO

CD Projekt Red se u prethodnom periodu nekoliko puta izvinio zbog problema, zajedno sa otvaranjem procesa bezuslovnog povraćaja novca, ali nikada nije detaljno govorio o tome šta je sve pošlo naopako.

U petominutnom videu naslovljenom "Our Commitment" vođa studija, Marćin Ivinski, krivicu je preuzeo na sebe i odbor direktora, pošto su oni doneli direktnu odluku da Cyberpunk 2077 izađe 10. decembra.

Ivinski se izvinio zbog problema, rekavši kako nikada nije bilo u planu da se nešto ovako dogodi, i da će dati sve od sebe da povrati poverenje igrača, prenosi play.co.rs.

Dalje u videu se govorilo o tome šta je tokom razvoja dovelo do katastrofalnih performansi na verzijama za starije konzole, i zašto je konzolna verzija za recenzente poslata tek 8. decembra.

Foto: Depositphotos/amlanmathur
Foto: Depositphotos/amlanmathur

Agonija se nastavlja: Sprema se velika tužba zbog Cyberpunka 2077

Toliko je loše: Sony povukao Cyberpunk 2077, vraćaju novac svima koji su ga kupili

Objašnjeno je kako su do poslednjeg trenutka radili na prvom apdejtu koji je trebalo da otkloni sve probleme, ali se to nije desilo, jer jednostavno nije bilo moguće preći sve nedostatke, pogotovu pošto se još uvek radi od kuće.

Prvi veći apdejt sa ispravkama će izaći kroz 10 dana, do 25. januara, dok će drugi imati više značaja i pojaviće se u narednim nedeljama.

Na zvaničnom sajtu posvećenom vraćanju Cyberpunk 2077 na pravi put nalazi se FAQ lista sa svim važnim pitanjima i odgovorima.

Igrači ove godine mogu očekivati i prve besplatne DLC dodatke i besplatnu nadogradnju na next-gen konzole, dok su male šanse da će veći dodatak sa novom pričom izaći u narednih 11 meseci.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.