The Witcher 3 izgleda bolje nego ikada VIDEO

Ako ovih dana planirate da igrate The Witcher 3 na PC-u, obavezno morate dati šansu Halk Hoganovom projektu.

Izvor: play.co.rs
Podeli

Ovaj mod uvodi ovu igru u Ultra HD eru i nudi kvalitetnije teksture, poboljšane modele karaktera u većini regija unutar video-igre. Svi korisnici modernih grafičkih karti moraju da testiraju ovaj mod.

Na snimku koji možete da pogledate ispod teksta, Halk je predstavio poboljšane modele i teksture za hranu, pijace i životinje,p renosi play.co.rs.

HD Reworked Project NextGen (puno ime projekta), definitivno će poboljšđati Witcher 3 vizuale i nećemo više videti loše teksture i modele sa malim brojem detalja.

Kreator je pomenuo da čeka odgovor od CD Projekt RED-a o mogućoj saradnji, kada dođe vreme da igra bude ažurirana za konzole nove generacije PS5 i Xbox Series X/S i PC. Možda Halkove poboljšane teksture postanu zvanični sadržaj, ali kompanija trenutno ima druge brige kojima se mora pozabaviti.

Trenutno, Halk Hoganov HD Reworked Project za The Witcher 3 je nešto najbliže Ultra HD remasteru za PC korisnike. Ako želite da testirate mod, preuzmite ga na ovom sajtu, a kreator je obaćao da će nova poboljšanja i dodaci stizati i sledeće godine.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 10 idi na stranu