Ne nadajte se: Nastavak legendarne video-igre izlazi tek 2023. godine

Do pre neki dan, fanovi su mogli besplatno da preuzmu peto izdanje popularne video-igre. A ako pogledamo planove kompanije "Take-Two" za ulaganje novca u marketing kompanije "Rockstar" možemo da pretpostavimo kada se sprema udarno promovisanje šestog dela GTA franšize.

Izvor: B92, Playzine
Podeli
Foto: Getty Images, Neilson Barnard / Staff
Foto: Getty Images, Neilson Barnard / Staff

Nedavno objavljeni planovi ovog izdavača otkrivaju da će na polju marketinga tokom fiskalne 2024. godine biti utrošeno oko 90 miliona dolara u svrhe promovisanja neotkrivene igre.

To ne bi bilo ništa čudno, da se ne radi o sumi koja je dva puta veća od novca planiranog za fiskalne godine pre i posle "FY2024", piše "Playzine".

Skok utroška novca upućuje na to da bi se GTA 6 mogao pojaviti tek u periodu između aprila 2023. i marta 2024. godine, što verovatno nije datum koji bi mnogi voleli da čuju, ali izgleda da će između dve GTA video-igre proći čitava decenija.

Planovi za ostale godine upućuju na to da "Take-Two" neće do marta naredne godine izdati mnogo video-igara, pošto je planiran utrošak svote od svega 11 miliona dolara.

strana 1 od 8 idi na stranu