Govori studio Surface, ovo su vesti [podcast]

Stigle su nove Microsoftove sprave, a Evropska unija želi srećan USB-C svima koji slave.

Podeli
Foto: Microsoft
Foto: Microsoft

Kako izgleda kada spojite Surface Studio i Surface Laptop, a pri tome strada Surface Book, šta Evropa misli kada su portovi na uređajima u pitanju, ključne su teme 131. epizode Tehnopolis podcasta.

Uz "lomljivi" laptop, Microsoft je predstavio i drugu generaciju lomljivog telefona, pošto neki termin za telefon koji se sklapa, ali nema savitljivi ekran moramo naći. Konačno je stigao i redizajn Surface Proa, a šta bi moglo da krene naopako kada biste u Ray Ban naočari ubacili kameru i povezali ih sa Facebookom, ostavljamo vama na sud.

Sud vremena pokazaće ima li smisla propisivati konkretne tehnologije zakonima, u svakom slučaju USB-C ući će u evropsku regulativu i sasvim izvesno konačno smeniti lightning na iPhoneu. Hvala na slušanju!

Pretplatite se na Tehnopolis Podcast u vašem omiljenom programu za slušanje podcasta, pratite nas na Twitteru (Aleksandar, Ivan) i Mastodonu, Apple Podcastsu, Google Podcastsu, Deezeru, Pocket Castsu, TuneInu, YouTubeu, ocenite nas u Apple Podcastsu ili gde god nas slušate, ostavite komentar, pišite nam i pomozite nam da budemo još bolji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.