2021 [podcast]

Tehnički problemi, nestašica čipova, Web3, lomljeni telefon, čudo svemirske tehnike i srpsko tehnološko odrastanje obeležili su 2021. godinu, ako nas pitate.

Podeli

Ne samo da gotovo da nema ko nije prestajao da radi u 2021. godini, kao šlag na torti nestašice čipova i pomenutih problema stigao je Log4shell koji će godinu iza nas dugo činiti nezaboravnom.

Tradicionalnu retrospektivu godine, nastalu na osnovu naših beleški za epizode iz 2021. godine možete pročitati OVDE

Na vedrijoj strani priče o 2021. našli su se Web3 kao novo ime za novu generaciju ideja, tehnologija i ljudi na webu, Samsung Galaxy Z Fold3 kao "telefon godine", a u nekoliko minuta oduševismo se čudom tehnike zvanim James Webb teleskop, koje je poletelo put tačke sa koje će probati da pogleda u vreme nastanka univerzuma. Srbija je nastavila sa svojim tehnološkim odrastanjem, ne samo da smo pričali o ozbiljnim temama, dobili nove stvari na našem tržištu i ukidanje roaminga sa komšilukom, internet je bio tema koja izlazi iz frižidera.

Veliko hvala na svim slušanjima u 2021, činite da ovo što radimo bude veliko zadovoljstvo. Želimo vam sve najbolje u 2022. godini, da bude onakva kako je zamišljate, a mi ćemo dati sve od sebe da opradvamo poverenje iz prethodne.

Hvala na slušanju, srećni praznici,
Aleksandar i Ivan

Pretplatite se na Tehnopolis Podcast u vašem omiljenom programu za slušanje podcasta, pratite nas na Twitteru (Aleksandar, Ivan) i Mastodonu, Apple Podcastsu, Google Podcastsu, Deezeru, Pocket Castsu, TuneInu, YouTubeu, ocenite nas u Apple Podcastsu ili gde god nas slušate, ostavite komentar, pišite nam i pomozite nam da budemo još bolji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.