Bitcoin, Ivica i marica [podcast]

Bitcoin, kriptovalute, tokeni, beli papiri i pametni ugovori u Skupštini.

Podeli
Foto: depositphotos
Foto: depositphotos

Ako ste ovih dana nekim slučajem gledali sednice Narodne skupštine Republike Srbije, mogli ste čuti nove reči za ovo zdanje. Ministar i poslanici razgovarali su i pojašnjavali šta su Bitcoin, kriptovalute i digitalna imovina uopšte, a sve to zarad donošenja Zakona o digitalnoj imovini koji će regulisati ovaj domen u Srbiji.

Ne regulišemo samo mi, SAD bi da raščlane Facebook i vrate na stanje pre kupovine Instagrama i WhatsAppa, a Facebook da vrati iOS na stanje u kom njihov biznis sa oglašavanjem neće biti desetkovan kao što će se to verovatno desiti kada App Tracking Transparency konačno stigne na Appleove uređaje.

Apple nas je na kraju godine lepo nasmejao svojim novim velikim i skupim slušalicama, pa o njima, svemu pomenutom i ostalim vestima sa margine Tehopolisa slušajte u 110. epizodi.

Hvala!

Pretplatite se na Tehnopolis Podcast u vašem omiljenom programu za slušanje podcasta, pratite nas na Twitteru (Aleksandar, Ivan), Apple Podcastsu, Google Podcastsu, Deezeru, Pocket Castsu, TuneInu, YouTubeu, ocenite nas u Apple Podcastsu ili gde god nas slušate, ostavite komentar, pišite nam i pomozite nam da budemo još bolji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.