Vidimo se na sudu [podcast]

U ovoj epizodi opisujemo pun krug - američka vlada tužila je Google, a Huawei predstavio novi Mate koji nema Google jer je američka vlada tako htela.

Podeli
Foto: Spencer Platt/Getty Images
Foto: Spencer Platt/Getty Images

Američki ekvivalent ministarstvu pravde podneo je tužbu protiv Googlea zbog zloupotrebe dominantnog položaja u slučaju pretrage (Search). Na drugoj strani trougla, Huawei je predstavio Mate 40 liniju uređaja, sa hardverom na vrhuncu i softverom koji i dalje pokušava da popuni prazninu veličine prvotuženog.

Stigli su i prvi testovi iPhonea 12, 12 Pro i Pixela 5, a ako nas pratite preko Deezera, gde smo takođe dostupni, obratite pažnju na to koje megabajte trošite slušajući muziku, a koje slušajući podcaste na ovoj platformi. U svakom slučaju, hvala na slušanju, gde god da to činite!

00:00 Uvod
01:36 Prvi testovi iPhonea 12 i 12 Pro
04:09 Testovi Pixela 5
06:50 DOJ vs Google
18:05 Predstavljen Huawei Mate 40
26:28 Slušanje podcasta na Deezeru

Pretplatite se na Tehnopolis Podcast u vašem omiljenom programu za slušanje podcasta, pratite nas na Twitteru (Aleksandar, Ivan), Apple Podcastsu, Google Podcastsu, Deezeru, Pocket Castsu, TuneInu, YouTubeu, ocenite nas u Apple Podcastsu ili gde god nas slušate, ostavite komentar, pišite nam i pomozite nam da budemo još bolji.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.