Call of Duty: Black Ops Cold War zvanično predstavljen, tu je i datum izlaska

Nakon prošlonedeljnog tizera, koji je sa upotrebom snimaka vezanih za stvarne događaje iz perioda Hladnog rata doveo do zabrane u Kini, Activision je sada sa par fotografija iz igre i trejlerom snimljenim putem PS5 konzole predstavio Call of Duty: Black Ops Cold War.

Izvor: play.co.rs
Podeli
Foto: Printscreen / Jutjub
Foto: Printscreen / Jutjub

Na ovo je većina fanova čekala još od maja meseca, a sada nakon niza procurelih informacija stiže i zvanična potvrda da će se Black Ops Cold War pojaviti 13. novembra za PC, PS4 i Xbox One, dok će se nešto kasnije pojaviti i za Playstation 5 i Xbox Series X.

Što se tiče kampanje, ona će biti direktni nastavak na prvi Black Ops naslov, i biće smeštena u period s početka 80-ih godina prošlog veka i vodiće u različita globalna poprišta, kao što su istočni Berlin, Vijetnam, Turska, SSSR i druge. U kampanji će se sretati brojne istorijske ličnosti i sa njom će developer pokušati da podseti na istinite događaje i zločine koji su se tada odigrali.

Multiplejer je takođe prisutan, i za ovu komponentu Activision obećava novi generaciju nadmetanja sa drugim igračima, i to u vidu borbi sa oružjem, a spominju se i okršaju koji će biti vođeni vozilima. Zombies mod ne izostaje, i biće baziran na radnji singlplejer kampanje, te samim tim u vezi sa eksperimantima koji su se tada vodili.

Logično, Warzone će nastaviti da živi i biće oba naslova će biti blisko povezana, što i ne čudi, pošto je većina ovih zvaničnih informacija stigla upravo iz spomenute besplatne Battle Royale igre. Pre nego što se pojavi 13. novembra, Treyarch i Activision će održati period otvorenog beta testiranja, ali datumi još uvek nisu poznati.

strana 1 od 3 idi na stranu