Kragujevac - Društvo - B92 Lokal

Počinje upis u gradske vrtiće

Predškolske ustanove "Nada Naumović" i "Đurđevdan" raspisale su zajednički konkurs za prijem dece na celodnevni boravak u predškolske ustanove čiji je osnivač grad Kragujevac.

Izvor: InfoKG Kragujevac
Podeli
Shutterstock/AKIRA_PHOTO
Shutterstock/AKIRA_PHOTO

Mesta u državnim vrtićima ima za 398 dečaka i devojčica - u vrtićima PU Đurđevdan 271, a u vrtićima PU Nada Naumović 127.

Zainteresovani roditelji koji žele da svoju decu upišu u neko od obdaništa predškolskih ustanova čiji je osnivač grad Kragujevac, zahtev sa dokumentacijom mogu da predaju u periodu 11- 22. marta 2024. godine lično u kancelariji u ulici Prvoslava Stojanovića br. 10B (Stara radnička kolonija) svakog radnog dana od 9 do 14 sati ili putem pošte na adrese predškolskih ustanova "Nada Naumović" na adresu Save Kovačevića br 30. i "Đurđevdan" na adresu Prvoslava Stojanovića br 10, lokal br 7.

Zahtev se može podneti i elektronskim putem, na linku www.euprava.gov.rs na portalu eUprave Republike Srbije nalazi se link Pomoć, gde je objašnjen način popunjavanja elektronske prijave.

Na osnovu zahteva i predate neophodne dokumentacije Komisija će najkasnije do 30. aprila 2024. godine izvršiti bodovanje i rangiranje i utvrditi i objaviti Preliminarnu listu bodovanja i rangiranja i Preliminarni spisak primljene dece.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.