Čačak - Hronika - B92 Lokal

Saobraćajna nesreća u Ovčar banji – povređeno više osoba: "Prizor ispred nas je jeziv"

Kilometarske kolone stvorene su u popodnevnim časovima na magistralnom putu od Čačka ka Požegi, u mestu Ovčar Banja, gde je zbog kako se pretpostavlja loših uslova na putu i neprilagođene brzine kretanja došlo do prevrtanja jednog putničkog vozila marke "škoda". Prema prvim informacijama više lica je povređeno.

Izvor: RINA Čačak
Podeli
Foto: RINA
Foto: RINA

"Čekamo već duže od pola sata da izvuku povređene iz automobila koji je završio na krovu. Prizor koji je ispred nas je jeziv, nakon prevrtanja automobila svi airbeg-ovi su se otvorili i sve stvari iz automobila su ispale van", rekao je jedan od očevidaca za agenciju RINA.

Na lice mesta su izašle ekipe Hitne pomoći koje su povređenima ukazale lekarsku pomoć, za sada nije poznat stepen zadobijenih povreda.

Pripadnici saobraćajne policije utvrdiće sve okolnosti pod kojima je došlo do ove saobraćajne nezgode.

Saobraćaj na ovoj deonici odvija se naizmenično.

U saobraćajnoj nezgodi koja se tokom popodnevnih sati dogodila u Ovčarsko-kablarskoj klisuri povređene su dve ženske osobe, koje su hospitalizovane u Opštoj bolnici u Čačku.

"Na Urgentno-prijemno odeljenje Opšte bolnice Čačak primljene su dve pacijentkinje povređene u saobraćajnom udesu,starosti 89 i 51 godine. Starija, žena sa povredama glave i mlađa osoba u stabilnom stanju. U toku je dalja dijagnostika i opservacija pacijentkinja", potvrđeno je za RINU u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Do nezgode je došlo kada se putničko vozilo "škoda", iz za sada još uvek zvanično nepoznatih razloga prevrnulo na putu.

Saobraćaj na ovoj deonici odvija se usporeno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.