Čačak - Hronika - B92 Lokal

Kraj agonije: Lokalizovan požar u zgradi u Čačku, vatrogasci heroji FOTO

Tokom večernjih sati na Ljubić keju u Čačku došlo je do velikog požara na stambenoj zgradi.

Izvor: RINA Čačak
Podeli
Foto: RINA
Foto: RINA

Nakon višesatne borbe hrabri vatrogasci iz Čačka uspeli su da lokalizuju požar koji je izbio na poslednjem spratu stambene zgrade na Ljubić keju.

"Vatra je lokalizovana, na svu sreću i jedino što je važno u ovom trenutku jeste da nema povredjenih lica. Evakuisali smo čitavu zgradu, dosta nam pomažu kolege iz JKP Komunalac i Vodovoda koji dovlače vodu. Prema nezvaničnim informacijama do požara je došlo ulsed ljudske nepažnje", rekao je za RINU Bratislav Zečević iz Štaba za vanredne situacije Čačka.

Plamen je zahvatio tri stana. Jednu ženu su spasioci izneli iz zgrade, ali prema prvim informacijama sa terena u požaru nema teže povređenih lica.

"Kao uzrok stana pominje se sveća koja je gorela u stanu, a zapaljena je jer vlasniku stana preminuo pas. To smo čuli, informacija nam nije zvanično potvrđena", kaže za RINU jedan od stanara.

"Požar je izbio na poslednjem spratu zgrade. Osetili smo dim i odmah krenuli da trčimo napolje. Evakuisani su svi stanari sa poslednja dva sprata", kaže za RINU jedan od Čačana koji stanuje u ovoj zgradi.

Foto: RINA
Foto: RINA

Foto: RINA
Foto: RINA

Foto: RINA
Foto: RINA

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.