Čačak - Hronika - B92 Lokal

Auto sleteo u livadu u selu Zablaće

Još jedna saobraćajna nezgoda dogodila se u okolini Čačka, ovaj put na starom putu za Kraljevo u selu Zablaće. U sudaru dva vozila povređeno je dvoje ljudi, koji su kolima Hitne pomoći prebačeni u Opštu bolnicu u Čačku.

Izvor: RINA Čačak
Podeli
Foto: RINA
Foto: RINA

"Sudarila su se dva putniča automobila i od siline jedan je sleteo u u livadu pored puta. Odmah su pritrčali svi meštani u pomoć kako bi izvukli povređene", kažu očevici za agenciju RINA.

"Dve ženske osobe povredeđene su u udesu. Mlađa, pacijentkinja 29 godina primljena u jedinicu intenzivne nege zbog povrede grudnog koša i serijskog preloma rebara. Druga pacijentkinja odbila je dalju hospitalizaciju i puštena je na kućno lečenje. Zadobila je lake telesne povrede u smislu nagnječenja, grudnog koša", potvrđeno je za RINU u OB Čačak.

Do saobraćajne nezgode došlo je kada su se sudarila dva putnička vozila, a jedno je tom prilikom sletelo sa puta u livadu. Meštani su odmah došli kako bi pomogli da se izvuku povređeni koji su kasnije vozilom Hitne pomoći prebačeni u čačansku bolnicu.

Ranije tog jutra, na magistralnom putu Čačak - Kraljevo, došlo je takođe do saobraćajne nezgode u kojoj je troje lica povređeno, među kojima je i trinaestogodišnja devojčica.

Devojčica, povređena juče ujutro u udesu na Ibarskoj magistrali ima teške povrede

"Devojčica je zadržana na odeljenju intenzivne nege sa teškim telesnim povredama glave, kuka i karlice. Ženska osoba puštena je na kućno lečenje sa konstantovanim lakim telesnim povredama. Muškarac je zadržan na odeljenju hirurgije radi dalje opservacije",, potvrđeno je u OB Čačak.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.