Čačak - Društvo - B92 Lokal

Majicu mu potpisao Avramović: On je prodao u humanitarne svrhe FOTO

Iako je još uvek samo dečak, dvanaestogodišnji Jakov Dabović iz Čačka uz podršku svoje majke Manuele, pokazao je da ima veliko srce.

Izvor: RINA Čačak
Podeli
Foto: RINA
Foto: RINA

Ona je pre nekoliko dana, kad je čitav grad na Moravi dočekao svoje košarkaške šampione na trgu, ponela dve majice kako bi ih potpisao Aleksa Avramović, što je on i učinio.

"Potpisao je obe majice sa košarkaškog kampa "Malina" na kom je moj sin učestvovao. Kad sam majice donela kući, bez obzira koliko su Jakovu značile ta majica i potpis, jer on i sam trenira košarku u Borcu, složili smo da je damo na humanitarnu licitaciju, tako prodamo i dobijeni novac uplatimo za Vojku iz Čačka, koja se lavovski bori sa opakom bolešću", rekla je za RINU Manuela.

Rečeno - učinjeno. Majica je postavljena na humanitarnu licitaciju i trudili su se da dobiju što višu cenu, kako bi što više pomogli hrabroj Čačanki.

"Na kraju je majica prodata za 150 evra ženi iz inostranstva. Mnogo smo srećni, jer znamo da svaki skupljen novac pomaže Vojkinu borbu. Upoznati smo i sa brojnim humanitarnim akcijama koje se organizuju za nju i drago nam je što smo i mi dali svoj mali doprinos", rekla je Manuela.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.