Vesti -

Tvrdi se da pripada Dvejnu Džonsonu: Kako izgleda imanje koje se prodaje za 7,5 miliona $? FOTO

Imanje u Pauder Springsu (Džordžija), a za koje se izveštava da je u vlasništvu glumca Dvejna Džonsona, pojavilo se u prodaji po ceni od 7,5 miliona dolara.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Depositphotos, s_bukley
Foto: Depositphotos, s_bukley

Prema pisanju portala Mansion Global, kompanija sa sedištem u Džordžiji "povezana sa poslovnim menadžerima gospodina Džonsona u Los Anđelesu" kupila je konjički dom u bukoličnom gradiću Pauder Springs za otprilike 9,5 miliona dolara, prema evidenciji javne imovine.

Kako se dodaje, Džonsona, bivšeg profesionalnog rvača koji je izgradio karijeru glumca i producenta, nije bilo moguće kontaktirati za komentar.

U središtu prostranog, višeparcelnog imanja je stambeni objekat od 14.000 kvadratnih metara sa osam spavaćih soba - puno prostora za petočlanu porodicu ove zvezde.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Glavna kuća sagrađena je 2002. godine i sadrži kamene kamine, prilagođeni vinski podrum i dvorište sa slobodnim oblikom, te bazenom sa slanom vodom, prema popisu agenta Džefa Dedžarneta iz kompanije Heri Norman Riltors. Dedžarnet je takođe odbio da komentariše prodaju.

Elegancija doma nadahnuta je francuskim stilom, uključujući delimične obloge od opeke i kamena na spoljašnjosti, velike prozore i rustične enterijere sa izloženim drvetom i kamenom, pokazuju dostupne fotografije. Sadržaji takođe uključuju udobnu biblioteku obloženu drvetom sa vitražima.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Tu je i potpuno opremljena farma konja sa štalom, 12 staja i arenom za jahanje sa osmatračnicom. Čari starine ogledaju se u originalnoj seoskoj kući napravljenoj pre 150 godina, koja sada služi kao pomoćni objekat, dodaje se u popisu.

Prodaja dolazi nekoliko meseci nakon što se zvezda "Paklenih ulica" oženila svojom dugogodišnjom devojkom Loren Hašijan na Havajima. Odluka takođe dolazi nakon najave u septembru da Džonson i Deni Garsija, njegov poslovni partner i bivša supruga, planiraju da u oktobru 2020. godine u Atlanti budu domaćini uvodne konferencije o fitnesu pod nazivom "Atheticon".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.