Koliko košta presađivanje bubrega i jetre u Turskoj, a koliko ortopedske i druge operacije?

Kako da naši ljudi sa Balkana i naša dijaspora najlakše dođu do najstručnijih lekara iz Turske, i da izbegnu liste čekanja?

Izvor: PR
Podeli
Foto: Promo
Foto: Promo

Neke od najvećih univerzitetskih bolnica u Turskoj, koje su na svetskom glasu po stručnosti kadra i opremljenosti, i na teritoriji Srbije i našeg regiona imaju svoje timove za podršku pacijentima.

Svi pacijenti koji razmatraju da odrade preglede i intervencije u Turskoj, mogu da unapred dobiju potpune informacije na srpskom jeziku, odrade neophodne preglede u Srbiji i regionu, i budu direktno preusmereni na najstručnije Turske lekare, i to uz podršku na našem jeziku.

Potrebno je samo da unesete Vaše kontakt podatke (Viber ili WhatsApp broj), i vrstu pregleda/intervencije za koju ste zainteresovani, i biće Vam dostavljeni i cenovnici, i sva dodatna uputstva, informacije i statistike.

Za prijavu popunite krtatak formular na klikom na link OVDE.

Za (deficitarne) operacije na Balkanu, gde su velike liste čekanja, u nekim slučajevima postoje opcije da fond finansira intervenciju u Turskoj, i da se izbegnu liste čekanja.

Ovo je jedinstvena prilika da se dobiju direktne informacije, ali i puna podrška na najvišem nivou za pacijente koji razmatraju intervencije u Turskoj.

Foto: Promo
Foto: Promo

Ako izuzmemo estetske intervencije, pacijenti sa Balkana najčešće idu u Tursku zbog ortopedskih operacija (kuk, koleno kičma), onkoloških operacija (ginekološke i urološke operacije, neurohirurgija, abdominalna hirurgija), kardioloških intervencija, presađivanja bubrega i jetre, urođenih kardioloških anomalija kod dece...

Turska je poslednjih decenija postala prepoznata po broju inostranih pacijenata koji tamo dolaze iz cele Evrope. Pored pristupačnih cena, tome je doprinela i stučnost lekara, ali i najnovije tehnologije koje se koriste u medicinskoj praksi.

U cilju promocije javnog zdravlja platforma Tourist Medical koja posluje u okviru Sharebico grupe medijski podržava ovu akciju.

Za prijavu popunite krtatak formular na klikom na link OVDE.

strana 1 od 2 idi na stranu