PR

Stižu pune praznične trpeze, pomozite crevima da odmore tokom praznika

Uglavnom svake godine obećamo sebi da nećemo preterivati sa hranom za zimske praznike – i uglavnom uvek prekršimo to obećanje. Teško je odoleti silnim đakonijama, to je razumljivo. Ipak, moramo misliti i na svoja creva koja tada rade pod mnogo većim opterećenjem – jer mi uživamo u hrani i piću.

PR četvrtak 1.12. 10:00

Nacija mora biti zdrava – Prevencija je budućnost zdravstvenog sistema

U punoj sali Narodne skupštine republike Srbije održana je konferencija “Medical & Pharma Conference: Nacija mora biti zdrava”, koju je podržala kompanija AstraZeneca. Konferencija je okupila veliki broj poznavalaca medicinske i farmakološke industrije i privukla veliku pažnju zainteresovane javnosti.

PR utorak 15.11. 15:21

Prevencija - imperativ zdravlja

Živimo u vremenima velikog napretka medicinske nauke i razvoja alternativnih medicinskih praksi. Internet i mediji preplavljeni su sadržajima koji popularišu raznorazne preparate, tretmane, suplemente i lekove ‒ za svakog po nešto. Zdravlje i briga za telo postali su pravi kult našeg doba, neiscrpni predmet interesovanja za koji se izdvajaju ogromno vreme i novac.

PR petak 28.10. 08:00

Kako telo pokazuje da smo pod stresom?

Stres je jedan od najvećih problema današnjice. Telo šalje signale i pokazuje da nešto nije kako treba, ali nije svako u stanju da te signale prepozna. Potrebno je poznavati mehanizme koji jesu individualni, ali se i ponavljaju po, nekom nepisanom pravilu, osobama različitog pola i uzrasta.

PR četvrtak 27.10. 13:22
strana 1 od 3 idi na stranu