100 CarGo Batlera u odelu Deda Mraza doniralo 1.000 obroka medicinarima

CarGo Batler i 13 ugostitelja zajedno u akciji "1.000 obroka od srca"

Podeli
Foto: Promo/CarGo
Foto: Promo/CarGo

CarGo Batleri u odelu Deda Mraza podelili su danas 1.000 svežih i toplih obroka medicinskim radnicima u Institutu "Dr Milan Jovanović Batut”, novoj COVID bolnici u Batajnici, Institutu Banjica, Domu zdravlja Palilula i manjim COVID centrima širom Beograda.

Zdrave obroke pripremilo je 13 beogradskih restorana u udruženoj akciji "1.000 obroka od srca” kako bi se na neki način medicinskim radnicima zahvalili na požrtvovanosti i pokazali im da neko misli na njih dok nas neumorno spašavaju u crvenoj zoni.

"Pokrenuli smo lavinu dobrih dela jer smo pre četiri nedelje krenuli sa jednim restoranom i donacijom od 100 obroka, a do danas nam se u akciji doniranja obroka pridružilo više od 20 restorana, jedna kompanija, a sa današnjom akcijom, uspeli smo da doniramo ukupno 3.000 besplatnih obroka medicinskim radnicima", kazao je Aleksandar Vučić, predsednik Udruženja građana CarGo.

On je naglasio da današnja akcija ne bi bila moguća bez donacije specijaliteta iz restorana Toro, Ambar, Buena Vida, W Sushi, Loha Poke, Richard Gyros, Jazz, Gyros in city, restorani Butler i Mihailo, Znači Pub, Znači Taverna i Avenija 19.

Foto: Promo/CarGo
Foto: Promo/CarGo

"Ovi humani ugostitelji su odlučili da obraduju medicinare svežim i toplim specijalitetima i od jutros rano pripremaju obroke koje će naši Batleri u odelu Deda Mraza odneti medicinskim radnicima", rekao je Vučić.

Ispred instituta "Dr Milan Jovanović Batut” Tamara Tomašević i Dejan Jovanović su zahvalili kompaniji CarGo na akciji doniranja obroka medicinskim radnicima i svim građanima su poželeli srećne i zdrave novogodišnje i božićne praznike.

Na kraju konferencije za medije, Vučić i članovi Batler tima poklonili su se svim lekarima, medicinskim sestrama i tehničarima i svom medicinskom osoblju jer se svakodnevno bore za sve nas.

"Mi nećemo odustati od vas i nastavićemo sa akcijama podrške i zahvalnosti za sve heroje u belim mantilima, sve dok zajedno ne pobedimo ovu pošast", kazao je Vučić i dodao da zahvaljuje svim ugostiteljima i članovima Batler tima.

strana 1 od 2 idi na stranu