1. Kako bi dr objasnila da svi u porodici jedan dan budu negativni, sutradan samo jedna od vise osoba bude pozitivna, a prekosutra opet uradih test na virus korona i negativan beše po drugi put? Kako ne objasni da je test možda lažno pozitivan, možda je virus gripa ili adeno virus na koji ne rade test? Čak ne rade test ni poput brisa grla da se zna koja je bakterija u pitanju i da se dobije adekvatan antibiotik, a ne makrolid od 3 tablete koji posle 4 dana ne deluje uopšte. Kada je otac počeo da pije jači antibiotik iz grupe hinolona, temperatura je spala. Suv kašalj je imao sve vreme, bez iskašljavanja. Ima malaksalost, temperaturu sada nema. Ali je imao povišenu temperaturu dok je pio prvi antibiotik, sve vreme i popodne i uveče bi mu se povećavala. Od još dve osobe iz porodice, jedna je imala samo jednu noć temperaturu, druga osoba je imala pet dana. Tek onda smo otišli da se uradi test. Ne imah povišenu temp. ni jedan dan. Reče žena koja radi testove na kovid da neki ljudi dolaze dva sata po dobijanju simptoma. Nismo taj slučaj, već kada iscrpimo sve opcije, onda dolazi na red dr. Samo poučeni dugogodišnjim iskustvom sa nežnim zdravljem. Inhalacija i vitamini, čajevi, obloge sa razblaženom rakijom, sirup za iskašljavanje, čaj od belog sleza, vitamini po preporci lekara od ranije. Da postoji služba koja težim pacijentima vadi krv u kućnim uslovima,jer je prilaz u Smederevskoj korona ambulanti nemoguć za pacijente sa lošim zdravljem, da na vreme dobiju odgovarajuću terapiju?
    (SD, 27. septembar 2023 17:32)

    # Link komentara

  2. Bilo je neminovno: ionako neuka i zbunjeta populacija biće to još više u kovidsteriji. Posledica bezumlja jednoumlja, pa još pogrešnog, pa još monopolizovanog od "najuglednijih eksperata" = najtupljih antinaučnih tikvana.
    Sve je pogoršanom realnim stanjem biologije (ne, to nije biznis-sekta medicine). Jer većina najvećih biologa nikad nije prihvatila do-konsturisanje "virusa" genomikom Džona Endersa iz 1954 i smatra to nenaučnim demonom. A ovo sada rečeno bi M.O.R.A.L.O biti obavezno obrazovanje apsolutno svakog sa bilo kojom diplomom a izbacivanje iz esnafa svakog lekara koji ovo ne zna. Ali ne, kad nekome ovo kažeš on te pogleda belo, i još se ismevaju (svom neznanju). Isto važi i za većinu "integrativnih medicina" - one priznaju "patogene" ali samo kao pomoćnike u bolesti, nikako izazivače. Oni samo jedu i odnose metaboličke posledice bolesti a nikako nisu njen uzročnik - i sva "kontaginacija" je mit.
    Ali crnjak je što je sve rađeno suprotno i unutar same "mainstream" priče (kako je sprovodi biznis-sekta medicine). Ako je neko preležao on NE TREBA da se vakciniše! Maske, ZNA SE, ne pomažu. A pre svega: DOK JE EPIDEMIJA NE VAKCINIŠE SE! - iz više razloga a pre svega upravo da se izbegne turbo-evolucija patogena! Inače ovi "testovi" to nisu a pogotovu ne ovako "baždareni"; ovako primenjeni svaka papaja ima i "eris" i štagod hoćeš.
    Sada imamo masu populacije, jer vakcinisane, ukantane antigenskim ADE prajmiranjem te time trajno i neotpornih i prenosioca novih varijanti.
    (Helios, 27. septembar 2023 17:20)

    # Link komentara