1. U svih 24 slučaja su u pitanju VAKCINISANI.
    (Boža, 7. februar 2023 11:56)

    # Link komentara

  2. Sanja, Bruce i sl.

    Shvatam vaše radovanje. Nakon ove dvogodišnje ludare i fijaska imali ste samo dva izbora. Teži, da se nečemu naučite, suočite sa činjenicama, prihvatite sopstvene zablude i faličnost. Avaj taj je izbor u opštem slučaju pretežak. Sada pak - sa većino lekarske sekte - sa čežnjom gajite "epidemiju" morbila. Za ovaj drugi izbor, nastavak (samo)laganja.
    Kako - naročito ako ste lekar - izgleda proces obrazovanja? I onog najbitnijeg: kritičke reevaluacije sopstvenog dosadašnjeg obrazovanja, i u njem prisutnih zabluda ili bar neosnovanih pretpostavki? Ovo je od posebnog interesa i za karikature tipa Sanja i Bruce, koji istinski veruju u svoju intelektualnu (nad)moć. Za sve navedene - čitanje! [link] naučite bar minimum mitologije ovde baš konkretno "measles" patogena. Čitajte nauku. Koja je, uvek i svuda, sa svim zaostalim i nerešenim dilemama i kontraverzama. Nauka nije "prevladavajuće mišljenje". Pogotovu ne biologija - sve što je začeto kao sukob u XIX veku i dalje je sukob i u XXI.
    Ergo Sanja i Bruce u ovom izveštaju nemate koliko je obolelih već prebolelo (skoro svi već). Imate "nevakcinisani" i "nepoznatog statusa" (hahahaha) kao deo pumpanja raje. Te iako se ne možete odvakcinisati a teško i biti pametniji nego što vam je dato... možete biti manje tragikomični, antinaučni i deo stada. Biće vam manje loše a vašoj mogućoj deci puno bolje.
    Čitajte, ako smete i IQ imate.
    (Helios, 2. februar 2023 12:19)

    # Link komentara

  3. konacno se iskljucili avaxi
    (Sanja, 1. februar 2023 17:55)

    Nemoj potcenjivati ljudsku glupost i narocito paranoju, smislice oni "argumente"..
    (Bruce, 1. februar 2023 18:36)

    # Link komentara

  4. konacno se iskljucili avaxi
    (Sanja, 1. februar 2023 17:55)

    # Link komentara