Novi presek: Raste broj obolelih

Ukupnо је rеgistrоvаnо 19 slučајеvа malih boginja (mоrbilа) i skoro 10.000 obolelih od gripa.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. @Helios

    Alo covece, izlazili su svakodnevno lekari iz preko 40 bolnica sirom Srbije i hiljade i hiljade sirom sveta i govorili o odnosu vakcinisani nevakcinisani medju hospitalizovanima. Svi smo to gledali. Da li sedeo na ocima i usima? Brojke su se uglavnom kretale od 95% nevax 5% vax na pocetku, pa su se spustale do 60% nevax 40% vax kako je ljudima proticalo vreme od vakcinacije. Evo ja kao med. radnik koji je imao uvid u sve kartone i podatke svih pacijenata koji su lezali na klinici gde sam bio zaposlen za vreme kovid posasti znam da je npr. krajem septembra 2021. od u jednom trenutku 409 hospitalizovanih njih 32 bilo potpuno vakcinisano, 337 nevakcinisano, a 40 delimicno vakcinisano. Od kolega sam dobijao podatke i znam da je odnos bio vrlo slican i u ostalim bolnicama. Pitam tebe i tvoje istomisljenike, do kada mislite da nastavite sa svojim tiradama i zasto to cinite? Zasto nisi skupio hrabrosti i otisao da volontiras u crvenu zonu, mozda bi i ti procitao ovo sto sam ja? Ne, nego si sedeo u toplini svog doma pod maminom suknjom i gledao idiotarije na youtubeu, a onda iste ovde prosipao kao ultimativnu istinu.
    (Zeljko, 27. januar 2023 18:48)

    # Link komentara

  2. Svaki dan smo tražili koliko je kovid vakcinisanih a koliko nevakcinisanih obolelo. Nikad ta istina nije bila objavljena. A ovde gle odmah i non-stop. Za decu. Ako im je za verovati ali im nije moguće verovati ni za šta. Oni niti imaju podatke niti ih vode kako treba a oni i sami sebe laže. Da im se ne sruši igrica.
    Za odrasle je... nejasno. Naravno, ne sme se reći da su oni vakcinisani. Takođe nema podatka koliko je ove dece već ozdravilo. Shvatite: njihove su informacije ne za vašu dobrobit nego dresažu. Ako treba oni će u ime "višeg cilja" da lažu neograničeno, jer su izvan ikakve opasnosi od ikakve kazne, ikada. Jesu li snosili ikakve posledice za H1N1? Kovid? To je jedno perpetualno i večno "pojeo vuk magarca".
    (Helios, 27. januar 2023 16:12)

    # Link komentara