Kako zaustaviti kašalj - sve blagodeti prirodnih lekova

Malo je stvari u životu koje su dosadnije od upornog kašlja koji neće da prestane. Zato nije ni čudo što se vrlo često pitamo kako zaustaviti kašalj. Ali, pre nego što krenemo u istaživanje prirodnih lekova i jednostavnih načina za zaustavljanje kašlja, utvrdićemo pojedine stvari.

Milanović Gajić Marija Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Mozda nekom pomogne pomenuti antibiotik. Nismo svi isti. Lekar u kovidu vam propise Intusin, lekar opste prakse Fluimucil ili Propomucil. Sta da pijemo konkretno da izbacimo sekret iz pluca? Spremasmo i caj od belog sleza, sto grama je 320 dinara. Prethodno pomenuti lekovi su preko 500 dinara, preko sest stotina dinara i oko sedamsto dinara. Bisolvon tablete su oko 650. Lekar iz hitne kaze nikako Fluimucil jer se od njega kaslje. Od registrovane korone roditelji popise po dve kutije antibiotika i plus antivirotik, a nas dve antivirotik i antibiotik. Samo su ocu snimana pluca i radjena mu je kardiopulmonalna masaza jer se onesvestio u cekaonici, nije bilo pneumoftiziologa da ocita nalaz. Nama nisu snimana pluca iako je temperatura bila 38 sa 8. Sada kasljuckamo, jos uvek. Umor je prisutan i dalje. Smederevo je u pitanju. Bilo bi dobro da bolnica ima snimak spasavanja jer je doktorka iz hitne napisala da je bez svesti bio 5 sekundi, a trajalo je mnogo duze, na zalost, ali ga je poslala u Urgentni da primi infuzije, srecom. Hvala lekaru mladom iz kovida koji ga je masirao i pomogao mu da pocne da dise i spasio ga je.
    (SD, 24. januar 2023 18:47)

    # Link komentara

  2. Čaj od lista kupine i beli slez, odlični za kašalj. Fluimucil i slične gluposti čisto gubljenje vremena i bacanje para.
    (little.miss.spring, 24. januar 2023 10:16)

    # Link komentara

  3. Nema pomoci bez Hemomicina
    (szj, 24. januar 2023 09:29)

    # Link komentara