1. Najstrasnije je što se pacijenti tim super bakterija cesto zarazavaju bas u bolnici, i to nakon teških operacija. Onda doktori pacijente otpuste kući, ne proveravajući antibiogram, i dešava se da ljudi umru posle operacije od nepotvrđene baterijske infekcije.
    Isto tako, doktori teško prepoznaju sepsu (kad bakterija uđe u krvotok čoveka) i ne reaguju pravovremeno. Čekaju da pacijentu počnu da otkazuju organi, da bi uzeli slučaj ozbiljno.
    I naravno, lečenje baterijske infekcije antibiotikom široke primene, bez utvrđivanja tipa bakterije, pa tako super-bakterija postane otporna na sve poznate lekove.
    Zašto je u doktorskoj praksi to tako, ne znam, ali je nehumano.
    Nažalost, sve ovo pišem iz ličnog primera..
    (xyz, 23. novembar 2022 00:59)

    # Link komentara

  2. Delotvornija primena vakcina, zar ne? Normalno, čim je tu finansijer Bil.
    (biciklista m, 22. novembar 2022 15:15)

    # Link komentara

  3. "Ovaj istraživački program koji finansira Bila Gejts neuporedivih je razmera, nekoliko hiljada istraživača iz brojnih zemalja"
    "kao i na delotvorniju primenu vakcina"
    [link]
    Dve povezane vesti. Bil je lud. Hoće da svi imamo biometrijski ID. Bez kog nema nigde i to samo ko je svake godine busterovan.
    Moderna biologija nastaje sredinom XIX veka kao Zamenska Demonologija one religiozne. Politički Britanska Imperija je gušila novonastalu Germaniju pa je Bizmark ukinuo poternicu za Robertom Kohom. Koji je dotada "tuberkulinom" pobio samo u Berlinu više od hiljadu ljudi, ali je dekretom proglašen za vrhunskog naučnika pa su na bazi njegovih ničime izazvanih "postulata" počeli da proglašavaju karantinske zabrane pristupa britanskim brodovima. Pogotovu kada je prokopan Suecki kanal. Francuzi su se nadovezali idiotom Pasterom koji (pošto nije bilo dokaza da bakterije prave bolesti) smišlja mikro-nevidljivi otrov, latinski VIRUS. Sledećih 80 godina sve je i dalje spekulacija, još čudnija jer se nije mogla videti ni po unapređenju elektronskih mikorskopa. Onda su, u očaju, dali 1953 nobelovu nagradu za otrkiće TEMPLATE kako se aminokiseline (duvan mozaik virusa - i odtada svih na dalje) sklepavaju u himeru, nikako realni virus.
    Niko na svetu nema IZOLAT (ne ovog nego NIJEDNOG) patogena na koji se vakciniše. Fijasko ove (i dr.) vakcine je posledica pogrešnog Koh-Paster početka. Pa i ova Bili-nauka "potvrde" bakterio-demona.
    (Helios, 22. novembar 2022 15:02)

    # Link komentara

  4. A greske lekara na 3. mestu!!
    (Vaše ime, 22. novembar 2022 14:07)

    # Link komentara

  5. Gejts finansira istraživanje, spremite se za novi lockdown i novu rundu cijepljenja
    (Mazut, 22. novembar 2022 14:04)

    # Link komentara

  6. Sve bi to Rajfov generator resio, da nije zataskan
    (all seeing eye, 22. novembar 2022 13:26)

    # Link komentara

  7. Zlatna koka je uvijek bila opasne, zbog njih su mnogi bez glave
    ostali.
    (kokana, 22. novembar 2022 13:18)

    # Link komentara