Probajte svako jutro različit obrok sa 9 namirnica i rešite problem sa odlaskom u toalet

Kada jedete tri obroka dnevno i možda neke užine između njih, vašem telu je potreban izlaz za komponente hrane koje vam zaista nisu potrebne. Nažalost, kada telo nije u stanju da otpusti ovaj otpad sa lakoćom – drugim rečima, borite se da imate zdravo pražnjenje creva – možete se osećati naduveno, nelagodno i na kraju zatvor.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. (SD, 27. septembar 2022 21:28)

    Meni je pomoglo izbacivanje glutena, i generalno minimalan unos žitarica i mahunarki. Promenila sam bila ishranu zbog autoimune, ali prvo sam primetila drastično olakšanje na ovom polju. Čula sam da je nekad i do previše gvoždja, lično nisam imala taj problem.
    (Mila, 28. septembar 2022 20:52)

    # Link komentara

  2. Veliki problem kod nekih ljudi da ma šta probali suštinski slabo deluje na to da imaju normalnu probavu. Šta uraditi od analiza, neka odgovori neki stručnjak u komentarima, ako može? Pored dovoljno kretanja, uzimanja dovoljno tečnosti, ali bez kinoe i čia semenki, neko je sve navedeno uključio u ishranu, lan mleveni koji prenoći u vodi ili u manjoj čaši sa jogurtom u frižideru Čak i neke čajeve blage. Jedino što je leti umelo da pomogne su baš sveže lepe kajsije, do desetak u toku dana, ali da se ne prejedete sa ostalom hranom koju pojedete u toku dana. Šta isključiti iz ishrane da se probava dovede u red?
    (SD, 27. septembar 2022 21:28)

    # Link komentara

  3. Te probleme rešava i kafa
    (Džo, 27. septembar 2022 11:00)

    # Link komentara

  4. ... i rešite problem odlaska u toalet. "Odlazak u toalet" je problem.
    (dzigi, 27. septembar 2022 10:29)

    # Link komentara

  5. pola ovoga ne mogu da procitam a ne da progutam.
    (ledenjak, 27. septembar 2022 10:07)

    # Link komentara