1. Franko ja sam zena koja povremeno pada u nesvest od menstrualnih bolova i povraca (evo bas sinoc npr). A verujem da je porodjaj jos gori tako da ti je to bas lose poredjenje.
    (elem, 17. septembar 2022 17:50)

    Nije loše poređenje i to kod tebe je anomalija. Izuzetno retka pojava.
    Bolovi koje ja navodim su konstantni i svako ih na taj način iskusi.

    Bol zbog kojeg poželiš da momentalno umreš ne može nikako u istu rečenicu sa prirodnim porođajem i menstruacijom.
    (Franko Gavrić Mlađi, 18. septembar 2022 13:38)

    # Link komentara

  2. Au bubreg kad zaboli...
    Čučao sam i disao sa pola jedne nozdrve, "ako udahnem komplet, padam mrtav" taj je bol.
    (Barka, 18. septembar 2022 12:05)

    # Link komentara

  3. Najjači bol je kad boli mene. Za vas me baš briga. Šaim se. Bubreg boli da bog sačuva. Ja imam visok prag bola, ali sam grizao jastuk od bolova. Sve na glavi takođe boli. Uho, zubi i sama glava. Supruga moga bivšeg kolege je 10 godina trpela užasne migrene. Na kraju je mirno ušla u Savu i udavila se. Razne vrste kancera izazivaju užasne bolove koji se ne mogu trpeti bez jakih lekova. Ranije je to bio morfijum. Daleko bilo, kud o ovome i pišem.
    (Kole, 17. septembar 2022 21:18)

    # Link komentara

  4. Nemojte da ste dosadni sa porođajnim bolom. Ovo je spisak bolova nastalim bolešu. Kamen je neprevaziđen, padanje u nesvest od tog bola nije retkost.
    (zare, 16. septembar 2022 20:32) # Link komentara

    Okto ima smisla al trebali su onda tako da stave. Takodje bolovi u zubima nepravedno zapostavljeni.
    (ime, 17. septembar 2022 17:53)

    # Link komentara

  5. To može da potvrdi svaka žena koja je iskusila recimo kamen u bubregu, gangrenu, kao i druge bolove od kojih i najjače žene i muškarci padaju u nesvest i mole da ih neko ubije i prekrati im muku.
    Franko Gavrilovic Mladji

    Franko ja sam zena koja povremeno pada u nesvest od menstrualnih bolova i povraca (evo bas sinoc npr). A verujem da je porodjaj jos gori tako da ti je to bas lose poredjenje.
    (elem, 17. septembar 2022 17:50)

    # Link komentara

  6. Niko nije rekao da bolovi nisu jaki.
    Naravno da je porođaj iscrpljujeće i bolno iskustvo, ali prosto ti bolovi i dalje nisu najjači, i to je naučna činjenica.

    To može da potvrdi svaka žena koja je iskusila recimo kamen u bubregu, gangrenu, kao i druge bolove od kojih i najjače žene i muškarci padaju u nesvest i mole da ih neko ubije i prekrati im muku.

    Ja to na porođaju nikad nisam video, niti sam za to čuo. Te stvari i ako postoje, izuzetno su retke.

    Glupost bukvalno, tacno se vidi da su listu pravili muskarci jer je recimo srcani udar za zene gotovo bezbolan, zbog cega ga je tesko dijagnostifikovati. Ali to se naslo na listi a porodjaj nije.

    Ja sam lomila zglob noge imala 2 operacije na istom. Ni prelom ni oporavak nakon operacije ne moze da se meri sa menstrualnim bolovima koji isto nisu na listi. Dan nakon operacije popijes Panadol ekstra par puta i sve ok, a za menstruaciju mi isti nista ne pomaze nego mora nesto jace
    Dokle ce vise muskarci da odredjuju sta su "naucne cinjenice" jadno je jako.
    (joj, 17. septembar 2022 17:46)

    # Link komentara

  7. Po nekom drugom istraživanju, najjači bol urokuje jedna vrsta otrovnog morskog puža sa bodljama. Inače je mnogo toga izostavljeno. Šta kažete na burgijanje zuba bez anestezije? :)
    (Boke, 17. septembar 2022 16:32)

    # Link komentara

  8. Пад Крајине, боли - не пролази!
    (Бојан, 17. septembar 2022 15:48)

    # Link komentara

  9. Ja na svu srecu nisam imao prilike da osetim ni jedan od ovih bolova,mozda zub ali dosta davno..ali moj otac jeste,i infarkt,i kamen u zuci,migrene..koliko on moze da izdrzi bol,govori i to da je jednom prilikom sekiru ozbiljno zaboo u cevanicu,dosao kuci,stavio rakiju,ni kod lekara nije otisao jer se plasio vakcine,nista..a onda je dosao pankreas..pakao..sedeo je mokar od bolova u urgentnom..ljudi ulaze preko veze,sestra besna,kada ga je videla,sama je trcala da odnese rezultate..on sedi u cekaonici,i kaze ili me ubi ili mi daj nesto,ja ne mogu vise..posle neke opake droge bolovi su prestali posle 5 sati.
    (Marko, 17. septembar 2022 15:34)

    # Link komentara

  10. Ja godinama imam bolove u kolenu zbog operacije ligamenata. Javljaju se kod promene vremena i variraju u jacini i trajanju. Nekad je samo onako blago iritantno ali traje satima a nekad me sasece da mi treba par sekundi da se opasuljim. Svakome svoja muka najveca.
    (duki, 17. septembar 2022 14:46)

    # Link komentara

  11. Vadili su mi očnjak operacijom. Tu anestezija ne pomaže. A tek kad je prošlo dejstvo anestezije!? Užas živi
    (Neplivač, 17. septembar 2022 12:54)

    # Link komentara

  12. Mislim da ti poredjenje bola prilikom porodjaja i napad kamena ili peska u bubregu,nije za poredjenje,prilikom porodjaja žena je svesna da na svet donosi svima omiljeno biće a bol prilikom kamena i peska u bubregu ne donosi ništa lepo osim ultra jakog bola!Hvala bogu ovaj drugi bol nisam nikad osetio a nadam se ni da neću!
    (igor, 16. septembar 2022 23:26)

    Siguran sam da nisi niti ovaj prvi niti ikad hoces.
    (KKK-666, 17. septembar 2022 10:55)

    # Link komentara

  13. Diskus hernija sa isijasom i pritiskom na sakralni nerv. Kada uhvati to je kosmicki bol. Nebi ga ni neprijatelju pozeleo.
    (Jole, 16. septembar 2022 15:43)

    Slažem se. Ja sam skoro povratio od intenziteta.
    (Muzika, 16. septembar 2022 23:00)

    Ziveo sam sa tim bolom dosta dugo i molio doktore da me operisu. Posle operacije, to je bolelo toliko da sam izgubio 10kg za 12 dana u bolnici, trebalo mi je po 40 minuta da se okrenem sa jednog boka na drugi i da se krenem ustajati iz kreveta, a imao sam samo 23 godine, mogu misliti kako je starijim ljudima. Tada sam se setio onih Holivudskih scena kada nekoga nesto jako boli pa se u golu vodu pretvori, isti slucaj je i kod mene bio 12 dana.
    (ls, 17. septembar 2022 10:49)

    # Link komentara

  14. Besmisleno je da iko komentarise bolove koje nije osetio, tako da je debata o poredjenju porodjaja i drugih bolova samo za one koji su prosli kroz njih.

    Ja sam imao jake migrene, kamen, divertikulum, prelom prsta i ukljestenje ramena.

    Kamen je neprikosnoven. Bol krece neprijatnoscu u besici i onda raste danima kako kamen prolazi kroz ceo vas urinarni trakt. Najodvratnije je kada ga osetite u svom polnom organu, ali neprijatnost je kratka, bol je strasan dok je kamen u besici. Brufen ili paracetamol su beskorisni.

    Migrene su drugi najstrasniji bol koji i dalje ponekada imam kada dehidriram. Ocne jabucice pulsiraju od bola, i oci ne mogu zatvoriti od bola. Dokle god ima svetla, bol je slabiji, na svako zatvatanje ociji, bol je gori i gori. Najgore u svemu je sto ne mozete zaspati od bola. Srecom, brufen smiruje sve za 20 min i najveci strah mi je da ga nemam pri sebi.

    Divertikulum je bol sa leve i desne strane stomaka. Nije strasno, ali vas boli mesecima.

    Prelom prsta je gotovo bezbolan. U trenutku preloma bol je ostar i odmah znate da je nesto puklo, medjutim adrenalin pokrije sav bol, i bol dolazi kasnije.

    Ukljestenje ramena je strasno jer traje godinama. Cela ruka vas boli i rame se koci. Uz to sam imao i ostecenje nerava u pleksusu i prsti vam trnu i imate strasne nasumicne bolove po celoj ruci. Uprkos boli morate raditi vezbe jer bi u suprotnom rame ostalo trajno ukoceno.
    (Pera, 17. septembar 2022 10:35)

    # Link komentara

  15. Skoro sam imao operaciju tumora na bubregu, izvadili su ga.
    Elem, nije to poenta već da je do mene ležala devojka od svojih 35 god, koja je isto operisala i koja je još na intenzivnoj kukala koliko je boli i rekla kako dva porođaja nije ni osetila.
    Eto, toliko...
    (Aleksandar, 17. septembar 2022 10:29)

    # Link komentara

  16. Patim od išijasa evo peta godina, padanje u nesvest od bolova je kod mene redovna pojava, slabo da mi pomažu i blokade. Doktor mi reče, da postoji opasnost od otkazivanja nekih organa u donjem delu trbuha a imam 45 godina!!!
    (ćutim a govorim, 17. septembar 2022 10:03)

    # Link komentara

  17. A polineuropatija?!

    Boli ko psi konstantno da ti grizu stopala, u to sam vrijeme trošio velike količine Oksikodona, po 80mg dnevno!
    (Deep Throat, 17. septembar 2022 09:59)

    # Link komentara

  18. Iskusio sam kamen u bubregu i mislio sam da umirem. Bol koji parališe čitavo telo. Najgore ako ne znate uzrok a unutra se raspadate, onda deluje i strah. Mada verovatno i taj kamen može da ima različite nivoe...
    (Mare, 17. septembar 2022 09:59)

    # Link komentara

  19. bol kad se nabodes ledjima na kvaku ili nozni prst od stok vrata
    (blabla, 17. septembar 2022 09:52)

    # Link komentara

  20. Treba ih tužiti i oduzeti licencu da ih niko ne bi zvao strucnjacima više. Ko se poradjao zna zašto. Migrenu i ukočenost smo svi imali i još neke sa spiska.... Morrreeee
    (Borjana, 17. septembar 2022 09:41)

    # Link komentara

  21. Prvi porođaj je meni trauma, 16 sati bolova koji razaraju bolelo je sve i grudni koš. Mislila sam umeću. Drugi porođaj je boleo ali ni približno kao prvi.

    Ja na rang listu bolova stavljam teži porođaj.
    (Branka, 17. septembar 2022 09:19)

    # Link komentara

  22. Mene je kamen u bubregu toliko bolio da sam se valjao po podu od bolova.Pored tog bola vađenje gaze,tj zavoja iz nosa nakon operacije nosne devijacije je neopisiv bol ,urlikao sam kao da mi deru kožu sa leđa.....
    (Milax, 17. septembar 2022 08:49)

    # Link komentara

  23. Muskarci ne treba da komentarisu nesto o cemu pojma nemaju. Da je do njih vec bi izumrli. Nisu oni toliki mazohisti.
    (Sv znate u sve se razumete, 17. septembar 2022 08:39)

    # Link komentara

  24. Slomljeni penis tokom odnosa. Ko nije doživeo ne može ni da zamisli. Znam samo da sam se onesvestio skoro momentalno i posle probudio u bolnici. Par dana do operacije su mi bili najduzi u zivotu.
    (Megabol, 17. septembar 2022 08:33)

    # Link komentara

  25. Gangrena...Kad nozni prsti pocrne i treba da se seku... To je patnja..
    (kulov, 17. septembar 2022 08:21)

    # Link komentara

  26. Tromb u nozi ili DVT, koji sam zaradio nakon povrede, nije najjači bol ali je konstantan, pogotovo kada morate 5-6 dana čekati pregled da vam prepišu antikoagulante. Kao 6 meseci je bilo, a ne 6 dana.
    (Vladimir, 17. septembar 2022 06:53)

    # Link komentara

  27. Postoji bol,neiureciva bol i bol kada se stane na lego kockicu...
    Od onih ozbiljnih zub i kamen u bubregu...
    (Bugs bunny, 17. septembar 2022 06:44)

    # Link komentara

  28. sigurno da su muskarci ti - strucnjaci- koji su dosli do ovog zakljucka.
    imala kamen u bubregu, jeste nesnosan bol, jedan od najjacih sigurno. ali neuporediv sa porodjajnim bolom.
    neuporediv!
    (andjelija, 17. septembar 2022 06:23)

    # Link komentara

  29. Ma nisu ovi vadili bris kod urologa da vide sta je bol.
    (koki, 17. septembar 2022 06:18)

    # Link komentara

  30. Za svojih 28. godina života iskusio sam 4 vrste bola, evo kako sam ih doživeo:
    Dvostruki prelom butne kosti i ručno nameštanje (bolno iskustvo ali ne baš toliko koliko se potencira, naravno nameštanje je bilo izuzetno bolno) , vađenje drena iz testisa (osećaj zaglušujućeg tupog bola ali ništa specijalno), cirkumzicija bez anestezije ( klasičan bol sečenja samo malo dominantniji) zubobolja ( fenomenalna totalna bol zbog koje sam lupao glavom u zid od muke).
    (SvilajnacPomoravlje, 17. septembar 2022 03:12)

    # Link komentara

  31. Fali ručno čupanje placente nakon porodjaja (ako placenta ne krene sama). Oseća se i kroz epidural, i bukvalno ti neko odlepljuje organ od tkiva i vadi napolje, a osećaj je toliko grozan da ni ne primećuješ da je ruka do lakta u već namučenom tkivu. Tako da ne mlatite nego kupite taj epidural zlu ne trebalo, samo zamislite da vam neko na živo recimo odvaljuje plućnu maramicu i još vam tupi kako ste “razmaženi” što hoćete anesteziju.
    (Nsbs, 17. septembar 2022 02:56)

    # Link komentara

  32. Ima duhovitih komentara. Ali, ima vas nekoliko koji ste napravili liste "iz iskustva", wow, žao mi je. Svima verujem, ali imamo različit prag bola i različiti delovi tela su nam slaba tačka. Univerzalno - kamenje, opekotine, kidanja tkiva i to što mnogi ponavljaju sigurno jesu nepodnošljivi. Za mene je još uvek zub prvi.
    (Olja, 17. septembar 2022 00:59)

    # Link komentara

  33. pre 14 godian opersan sam na dedinju/ Posto sam imao trombove ispod abdominalne aore . krv mi nij isla prema nogama bolovi su bil ijaki da sam hteo samda isecem noge. Ali psoel operacije na intezivnoj gledao sam na sta kad ce sledeca doza morfijuma. To su bili za mene najjaci bolovi koje sam ja iskusio. Imao sam i infarkt ali nije ni prizblizno ovome. Ne dao Bog nikome. Hvala lekarima spasli su mi noge. Da anije bilo infarkta ne bi niko ni primetio da su trombovi krivci zbog cega sam imao nesnosne bolove u nogama,
    (uh, 17. septembar 2022 00:39)

    # Link komentara

  34. Porodjajni bolovi vise ne postoje.
    Muskarci su izmislili epidural pa im zene vise kenj***u za sve ostalo
    Epidural, carski rez, estetska genitalna hirurgija ...
    Bolovi vise ne postoje
    (Kole, 17. septembar 2022 00:37)

    # Link komentara

  35. Iskusio, pa da poređam:
    1. Lumbalna punkcija sa 12 godina života (i sada se sećam igletine i držanja dve medicinske sestre)
    2. Sređivanje kožice na znate već čemu sa 13 godina (mislio sam da je došao kraj koliko je bolelo)
    3. Išijadikus u 48 godini (mesec dana niti sesti, niti hodati, niti spavati, čist horor)
    4. Sečenje tetiva palca nožem u 26 godini (3 nedelje ekstremnog bola cele šake)
    5. Prelom leve ruke-2 puta u 11. i 14.godini (nameštanje ruke pre stavljanja gipsa strašan bol)
    6. Prelom 4 rebra i potres mozga prilikom pada sa drveta u 10. godini ( 3 meseca bolnice, terapija...)
    7. Vađenje šestice kod školskog stomatologa u šestom razredu osnovne škole koji je trajao 4 sata ( nije imala pojma, lice mi je bilo otečeno skoro mesec dana)
    8. Sve ostalo ( više šivenih posekotina na bradi i čelu, udarac u vrata plakara u predelu ušiju sa krvarenjem...) na poslednjem mestu.

    Dobro je da još hodim zemljom...
    Posle svega ovoga...
    (Simon le Bon, 16. septembar 2022 20:49)
    Ti si bas bio nestasno dete, ziv bio prijatelju !
    (duledudule, 17. septembar 2022 00:37)

    # Link komentara

  36. Meni vadjenje umnjaka. Jos kad mi je posle 45min. neuspesnog vadjenja zubar rekao da se malo odmorim pa da nastavimo jer vadjenje moze da traje do 2.5h...Da sam imao stoljpi odmah bi ga roknuo.
    (soul, 17. septembar 2022 00:33)

    # Link komentara

  37. Kad sam bio mali promašio sam tanjir sa pečenom slaninom koji je bio na šporetu smederevcu. Lepo sam naslonio šaku na vrelu ploču! Ne sećam se ni kako sam sklonio ruku ni kako su me odveli u bolnicu. Nema gori bol od opekotina!
    (Moj bol je na prvom mestu!, 16. septembar 2022 22:09)
    Ja sam sa 3 godine prosuo lonac vrele vode po sebi, ne secam se, ali kad pitam majku uvek me prekine. Lezao sam 3 nedelje na institutu za majku i dete, presadjivana mi je koza sa butine i guze na ruku, sad imam 42 godine i veliki oziljak na ruci i malo na grudima. To je moj zig.
    (duledudule, 17. septembar 2022 00:31)

    # Link komentara

  38. @Dragisa, kamen ovamo, kamen onamo...a da sljunkaru otvoriš?
    (jest, 17. septembar 2022 00:18)

    # Link komentara

  39. Niko nije rekao da bolovi nisu jaki.
    Naravno da je porođaj iscrpljujeće i bolno iskustvo, ali prosto ti bolovi i dalje nisu najjači, i to je naučna činjenica.

    To može da potvrdi svaka žena koja je iskusila recimo kamen u bubregu, gangrenu, kao i druge bolove od kojih i najjače žene i muškarci padaju u nesvest i mole da ih neko ubije i prekrati im muku.

    Ja to na porođaju nikad nisam video, niti sam za to čuo. Te stvari i ako postoje, izuzetno su retke.

    Žensko telo je evolucijski napravljeno tako da može da izdrži porođaj bez problema.
    To je i logično jer nas ne bi bilo da je porođaj previše bolan za žene, niti bi se bilo koja žena odlučivala za drugu trudnoću.

    Mnogo je žena koje su se prirodnim putem porodile, a žele još neko dete.
    Koliko znaš ljudi da žele da ponove pokretanje kamena ili čak peska u bubregu?

    Mešate babe i žabe, i idete u krajnost.
    Ova jedna napisa dole da se neko onesvesti kada mu vade krv iz prsta.
    Pa ta osoba se onesvešćuje od straha i šoka, ne od bola.
    (Franko Gavrić Mlađi, 16. septembar 2022 21:06)

    Mislim da ti poredjenje bola prilikom porodjaja i napad kamena ili peska u bubregu,nije za poredjenje,prilikom porodjaja žena je svesna da na svet donosi svima omiljeno biće a bol prilikom kamena i peska u bubregu ne donosi ništa lepo osim ultra jakog bola!Hvala bogu ovaj drugi bol nisam nikad osetio a nadam se ni da neću!
    (igor, 16. septembar 2022 23:26)

    # Link komentara

  40. U mom slučaju ubedljivo najgore je bilo iščašenje ramena pa tek onda diskus hernia koja traje mnogo duže tako da se taj bol nekako akumulira. Srećom kamen u bubregu nisam imao.
    (oprem dobro, 16. septembar 2022 23:15)

    # Link komentara

  41. rak kostiju
    (milan, 16. septembar 2022 23:03)

    # Link komentara

  42. Uh,najbolje bi bilo da se sve boli svedu na one oko ljubavnih jada,ako je moguce. :) Interesantna je rang lista kod mnogih,dosta ovisi i o licnoj kako da kazem konfiguraciji. Neko je spomenuo bol kod operacije hemoroida,meni je to nagori jer sam po operaciji bio 11 dana u bolnici i izgubio 12 kila,plus morfijum svaki dan. Imao sam nesrecu da iskusim i kamen u bubregu i zuci,boli zestoko,ali ovo sto sam prvo naveo je jos tri sprata iznad,cudo nevidjeno i neopisivo.
    (Dragisa, 16. septembar 2022 23:00)

    # Link komentara

  43. Diskus hernija sa isijasom i pritiskom na sakralni nerv. Kada uhvati to je kosmicki bol. Nebi ga ni neprijatelju pozeleo.
    (Jole, 16. septembar 2022 15:43)

    Slažem se. Ja sam skoro povratio od intenziteta.
    (Muzika, 16. septembar 2022 23:00)

    # Link komentara

  44. Eto, ja sam skoro pročitao najjači bol kod ljudi je fascijalni grč lica. Nema dalje.
    (miloš, 16. septembar 2022 22:42)

    # Link komentara

  45. Najgori je dusevni bol
    (Loto milioner, 16. septembar 2022 22:35)

    # Link komentara

  46. Porodjaj sam po sebi nije TOLIKO strasan. Da boli naporno je al kad te secnu da dete prodje i nije tako strasno plus se vidi kraj pa ti je lakse. Ali sve ono pre nego sto krenu naponi—- sirenje kanala da to dete prodje kad ti se same kosti razdvajaju a tebi suze idu i mislis da ces sigurno da umres i da je bolje da umres. E to je patnja
    (Dzz, 16. septembar 2022 22:26)

    # Link komentara

  47. Od svega navedenog bubrezi naravno, najgore sto moze da se desi, i migrena. Ostalo smesno...
    (midolare, 16. septembar 2022 22:12)

    # Link komentara

  48. Kad sam bio mali promašio sam tanjir sa pečenom slaninom koji je bio na šporetu smederevcu. Lepo sam naslonio šaku na vrelu ploču! Ne sećam se ni kako sam sklonio ruku ni kako su me odveli u bolnicu. Nema gori bol od opekotina!
    (Moj bol je na prvom mestu!, 16. septembar 2022 22:09)

    # Link komentara

  49. Kamen u žučnoj kesi.

    Onaj osećaj je zlo neviđeno.
    (M4X, 16. septembar 2022 22:08)

    # Link komentara

  50. Pa i zene koje su imale kamen u bubregu kazu da vise boli od trudnoc
    (Dejan, 16. septembar 2022 20:26) 

    Definitivno ne u mom slucaju. Porodjaj je jos gori.
    (poy, 16. septembar 2022 22:05)

    # Link komentara

  51. Ne daj boze nikome da trpi velike bolove. Ko je iskusio neke od najgorih zna o cemu pricam.
    (Joca, 16. septembar 2022 22:00)

    # Link komentara

  52. Imala sam napad bubrega a i poradjala sam se bez epidurala, pa mogu da iznesem svoje iskustvo. Dakle, porodjaj boli za dve-tri nijanse vise i to je najjaci bol koji sam osetila u zivotu. Napad bubrega je takodje jeziv, ali ipak boli manje.
    (Yeke, 16. septembar 2022 21:57)

    # Link komentara

  53. Čuj ovu glupost, britanski stručnjaci....
    (Istrebljivač Vonjevina, 16. septembar 2022 21:56)

    # Link komentara

  54. Bio sam momcic ( oko 15 g. ) - sedeo sam za stolom i gledao tv sa ocem - Izvlacim se ispod stola a tata pita - sta je tebi, sta trazis pod stolom ? Mene je Oko zabolelo na delic sekunde i pao sam (?) pod sto sa stolice kao da me je grom pogodio. Bol je bio neverovatne jacine a na srecu trajao je kao treptaj oka !
    (Stanko- pisite Propalo ( slabo plivam a i bojim se ), 16. septembar 2022 21:53)

    # Link komentara

  55. 1. Zaledjeno rame.
    2. Kamen u bubregu.
    3. Zub, uho, oko
    (Belcha, 16. septembar 2022 21:50)

    # Link komentara

  56. Taj bol u ramenu istina nije baš neizdrziv ali traje mesecima i jeste takav da tera na povraćanje.

    (Neko iz mase, 16. septembar 2022 15:45)

    Nisi ti sinko osetio bol u ramenu, kad se tkiva i nervi upale. Moli Boga da tako i ostane. Cervikalna hernija takodje. Izoblicis se od bolova i ne spavanja, gutas novalgetole u casi sa malo vode na par sati i primas uz to injekcije, a bol ne prestaje, jedva se malo ublazi.
    (Lola, 16. septembar 2022 21:41)

    # Link komentara

  57. Upala uha i umnjaka istovremeno l na istoj strani glave. Suze same idu, a mozak se raspada...
    (Zorz, 16. septembar 2022 21:19)

    # Link komentara

  58. Što se tice toga da ti bolovi nisu jaki jer zene ne padaju u nesvest kad se poradjaju, znam neke muskarce i zene koji padaju u nesvest kada vade krv. Treba li i to da bude na listi bolova?
    (Ivana, 16. septembar 2022 16:54)

    Niko nije rekao da bolovi nisu jaki.
    Naravno da je porođaj iscrpljujeće i bolno iskustvo, ali prosto ti bolovi i dalje nisu najjači, i to je naučna činjenica.

    To može da potvrdi svaka žena koja je iskusila recimo kamen u bubregu, gangrenu, kao i druge bolove od kojih i najjače žene i muškarci padaju u nesvest i mole da ih neko ubije i prekrati im muku.

    Ja to na porođaju nikad nisam video, niti sam za to čuo. Te stvari i ako postoje, izuzetno su retke.

    Žensko telo je evolucijski napravljeno tako da može da izdrži porođaj bez problema.
    To je i logično jer nas ne bi bilo da je porođaj previše bolan za žene, niti bi se bilo koja žena odlučivala za drugu trudnoću.

    Mnogo je žena koje su se prirodnim putem porodile, a žele još neko dete.
    Koliko znaš ljudi da žele da ponove pokretanje kamena ili čak peska u bubregu?

    Mešate babe i žabe, i idete u krajnost.
    Ova jedna napisa dole da se neko onesvesti kada mu vade krv iz prsta.
    Pa ta osoba se onesvešćuje od straha i šoka, ne od bola.
    (Franko Gavrić Mlađi, 16. septembar 2022 21:06)

    # Link komentara

  59. Iskusio, pa da poređam:
    1. Lumbalna punkcija sa 12 godina života (i sada se sećam igletine i držanja dve medicinske sestre)
    2. Sređivanje kožice na znate već čemu sa 13 godina (mislio sam da je došao kraj koliko je bolelo)
    3. Išijadikus u 48 godini (mesec dana niti sesti, niti hodati, niti spavati, čist horor)
    4. Sečenje tetiva palca nožem u 26 godini (3 nedelje ekstremnog bola cele šake)
    5. Prelom leve ruke-2 puta u 11. i 14.godini (nameštanje ruke pre stavljanja gipsa strašan bol)
    6. Prelom 4 rebra i potres mozga prilikom pada sa drveta u 10. godini ( 3 meseca bolnice, terapija...)
    7. Vađenje šestice kod školskog stomatologa u šestom razredu osnovne škole koji je trajao 4 sata ( nije imala pojma, lice mi je bilo otečeno skoro mesec dana)
    8. Sve ostalo ( više šivenih posekotina na bradi i čelu, udarac u vrata plakara u predelu ušiju sa krvarenjem...) na poslednjem mestu.

    Dobro je da još hodim zemljom...
    Posle svega ovoga...
    (Simon le Bon, 16. septembar 2022 20:49)

    # Link komentara

  60. Srcani udar?? Prezivio, ne sjecam se nikakvog bola cak sam se i prijatno osjecao prije nego je mrak pao. Mozda se zato i kaze "Slatka smrt" Bubreg/kamenac je bio najgori koji sam osjetio a onda uho, isijas pa zub.
    (Rile dzon dir, 16. septembar 2022 20:35)

    # Link komentara

  61. Nemojte da ste dosadni sa porođajnim bolom. Ovo je spisak bolova nastalim bolešu. Kamen je neprevaziđen, padanje u nesvest od tog bola nije retkost.
    (zare, 16. septembar 2022 20:32)

    # Link komentara

  62. Imao sam pola ovih stvari i bol u zubu je neprevazidjen, a cini mi se da ga nema na listi. Kamen u bubregu jeste bolan al se opet nekako namestis, popijes brufen pa se smiri, predinfrakt je zeznut jer bukvalno imas osecaj da umires ali sve to traje mnogo krace nego zubobolja koja ubija konstantnim pulsiranjem u mozak, trni sve zivo a cesto se desi da lekovi ne pomazu nego jedva stupe bol.
    (Ekspert, 16. septembar 2022 20:30)

    # Link komentara

  63. Ja svoj umnjak nikad neću zaboraviti....
    (Wolokee, 16. septembar 2022 20:29)

    # Link komentara

  64. Pa i zene koje su imale kamen u bubregu kazu da vise boli od trudnoc
    (Dejan, 16. septembar 2022 20:26)

    # Link komentara

  65. Imao sam migrenske napade i lom kostiju, koji ne moze da se poredi sa migrenom, ali neprevazidjen bol koji sam osetio je ukljestenje meniskusa kolena. Ranije se tvrdilo da je to najbolnije povreda. Nekada se u americkoj policiji ucilo da zlocincu pucaju u koleno i tako ga onesposobe, jer od bola vise nije mogao da drzi pistolj.
    Posle povrede su mi mnogi potvrdili da nisu culi uzasnije krike od onij koje sam imao posle povrede meniskusa. Nazalost, pored bola su mi ostale i dozivotne posledice.

    P.S. Slepo crevo je iscrpljujuc bol, koji traje, ali kratko, do operacije i posle prodje.
    (Nikola, 16. septembar 2022 20:22)

    # Link komentara

  66. Razgovarale cerka, keva i baba koja je od njih tri dozivela najjaci bol u svome zivotu.
    Kaze cerka - Moj najveci bol u zivotu je bio kada sam prvi put spavala sa deckom, to je bio nepodnosljiv bol, cak je i krvi bilo.
    Keva ce na to - Ma daj bre ceri, pa nije to nista, ja sam se dva dana i dve noci poradjala sa tobom, e to je bol, preznojavanje...jedva sam ja to izdrzala
    Ma sta laprdate vas dve - rece baba - nemate vi pojma sta je bol. Pre neki dan sam vozila bicikl klitoris mi je zapao u lanac.
    (Драган Б., 16. septembar 2022 20:19)

    # Link komentara

  67. Hmmm, sve amateri, evi mija iskustva i top lista:
    1) kamen u bubregu (bukvalno obara s nogu) bol 10
    2) oporavak od operacije ciscenja ciste iznad zuba (jedinica), operacija nista, ali kada prestane dejstvo anestezije, kao da me "dum dum" metak pogodio u vilicu (bar tako ja zamisljam), bol 9.5
    3) oporavak posle operacije ukljestenih hemoroida (zodol ne deluje), nema leka za bolove koji deluje a morfijum nisu hteli da mi daju, zamislite da izbacujete zilete kada idete na vc. Bol 9.
    4) napad slepog creva, hmmm bol 8.
    3) kidanje ligamenata u stopalu bol 7. (sem u momentu kidanja, tad je bol 10)

    Ostalo mi je sve laganica :)
    (Mile, 16. septembar 2022 20:09)

    # Link komentara

  68. Užasan je bol kod oštećenja rožnjače oka od tvrdih kontaktnih sočiva.
    (radica, 16. septembar 2022 19:44)

    # Link komentara

  69. Kancerski bol da ne da bog nikome!
    (Neša, 16. septembar 2022 19:33)

    # Link komentara

  70. Kamen u bubregu i zubobolja. Ali pre svega zubobolja. A od kamena sam povracao…

    Dosta zavisi i od oblika kamena. Sto je pravilniji i zaobljeniji- bol je manji. Malo manji, ali manji.
    (ime, 16. septembar 2022 19:01)

    # Link komentara

  71. Kad sam izbacivao pesak i kamen iz bubrega, doktor reče ovo je jedan od najjačih bolova koji postoje. Meni je lično jači bol u stomaku zbog netolerancije na laktozu. Posle pola litre mleka ne znam da li ću od bola povratim ili padnem u nesvest dok sedim na wc šolji. Dok nisam shvatio da je mleko problem, umirao sam 3 puta nedeljno. Sada ga ima samo na selu a u tetrapak sipaju neku belu vodicu.
    (pobesneo max, 16. septembar 2022 18:59)

    # Link komentara

  72. Biti ziv zapaljen i preziveti je najgori bol,gde cak ni najaci lekovi pomazu,znam jer sam preziveo,a zene mogu koliko zele da tvrde jer ist argument mogu ja da koristim da one nisu bile zive zapaljene
    (Anonimno, 16. septembar 2022 18:49)

    # Link komentara

  73. Porođaj, da, imaš utisak da umireš, koliko boli. Dosta bolova iskusila, rekla bih da me je najviše bolelo kad sam isekla jagodicu malog prsta i kad su me šili. Imam jako visok prag tolerancije na bol ali tad sam se skoro onesvestila...
    (Iki, 16. septembar 2022 18:34)

    # Link komentara

  74. @“Tesko onoj zemlji koja trudnocu tretira kao bolest. Kao u Srbiji na primer. Jer niko nece da bude bolestan, pa ni zene………
    (Sergio, 16. septembar 2022 17:53)

    Па породи се ти. Да нас буде више.
    (А. Петров, 16. septembar 2022 18:14)

    # Link komentara

  75. A upala uha?
    (Lol, 16. septembar 2022 18:13)

    # Link komentara

  76. Mijatoviceva precka boli vec 20 godina…
    (vuvuzele, 16. septembar 2022 17:56)

    # Link komentara

  77. Tesko onoj zemlji koja trudnocu tretira kao bolest. Kao u Srbiji na primer. Jer niko nece da bude bolestan, pa ni zene. Ja mislim da u Srbiji nije ostalo ni 5 miliona stanovnika, iako zvanicni podaci tvrde vise. Ubrajaju gomilu gastarbajtera sa fiktivnim prebivalistima.
    (Sergio, 16. septembar 2022 17:53)

    # Link komentara

  78. Moja supruga je imala prelom cevanice i to duzinski i spiralno. Toliko je bila u soku da se smejala dok su joj doktori namestali nogu. Naravno, pravi bol je dosao kasnije, ali je dobila lekove.
    (Trovach, 16. septembar 2022 17:46)

    # Link komentara

  79. Од камена песка у бибрегу очи испадају.
    (Влада, 16. septembar 2022 17:44)

    # Link komentara

  80. Anestezija direktno u trombozni hemoroid, i dan danas placem.
    (Boris, 16. septembar 2022 17:44)

    # Link komentara

  81. Ma dajte bre vise, ja ne znam ko vise plasira pricu da je porodjajni bol najjaci. Taj mit je odavno razbijen.
    (Dr, 16. septembar 2022 17:43)

    # Link komentara

  82. Znam da će muškarci reći da je ženama reći da je prirodno da porođaj boli. Boli kao da ti neko lomi kosti, ali žena zaboravi bol kad dođe to malo klupko. Sve ostalo, osim bolova usred kancera, je nebitno.
    (Bojana, 16. septembar 2022 17:43)

    # Link komentara

  83. Nema boli do gubitka deteta...
    (opet ja, 16. septembar 2022 17:43)

    # Link komentara

  84. Ocigledno nikad nisu udarili mali nozni prst na ivicu kreveta...
    (Bojan, 16. septembar 2022 17:32)

    # Link komentara

  85. Mislio sam da je upala sinusa najjaci bol koji sam osetio,toliko je bio jak da sam skoro udarao glavom u zid ,cak mi je i lekar rekao da moze da pukne bubna opna od bolova ali bol kad mi je pukla ahilova tetiva se ne moze opisati a tek oporavak,nedaj boze nikom.
    (sremac, 16. septembar 2022 17:30)

    # Link komentara

  86. Duševna je bol najgora od svih.
    (zanovetalo, 16. septembar 2022 17:29)

    # Link komentara

  87. Nemaju pojma...bubrezni napad je jedan od najvecih bolova...odskakao sam od stola zbog bolova i da nisam dobio lek jos jedno 15 min recimo, mislim da bih se onesvestio po prvi put u zivotu. Uzasan bol
    (majstor, 16. septembar 2022 17:23)

    # Link komentara

  88. Žena imala porođaj ali kaže da je bol jajnika kod endometrioze bio još jači.
    (NS, 16. septembar 2022 17:23)

    # Link komentara

  89. Масарико, два пута сам се порађала без икакве анестезије, потпуно природно, само су ми после порођаја за ушивање давали локалну анестезију. Имам нажалост мигрене и могу ти рећи да је мигренозни бол неупоредиво јачи од порођајног!
    (Маја, 16. septembar 2022 17:22)

    # Link komentara

  90. @Franko Gavrić Mlađi - evo da ti se javi jedna koja se onesvestila zbog porođajnih bolova, a koji su trajali 33 sata. Znači - SVIH 33 sata čiste agonije!
    Kao dodatak, imam i kamenje u bubregu i iz iskustva mogu da kažem da ne znam koji mi je bol bio gori...
    (jeremija, 16. septembar 2022 17:22)

    # Link komentara

  91. Hoce li ko pomenuti Giht? Bar u prva 3 bi ga svrstao.
    (Neko tamo, 16. septembar 2022 17:20)

    # Link komentara

  92. Poraz od Italije u basketu najviše boli ubedljivo
    (barba, 16. septembar 2022 14:41)

    Potpisujem, mada je mozda za nijansu jaci 2005 od Francuza u Novom Sadu, jedva se vratih iz NS u Bg.
    (maki, 16. septembar 2022 17:17)

    # Link komentara

  93. Skoro sam imao prelom metakarpalne kosti u levoj šaci, i morali su da rade repoziciju, do tada nisam verovao da tako nešto može da boli, to je uzasno, jeste da je trajalo mozda samo deset sekundi, ali malo je falilo da padnem u nesvest. Kao klincu mi se zalepio najlon zapaljeni za šaku, to je isto bilo neverovatno, ne dao bog nikome.
    (interista, 16. septembar 2022 17:03)

    # Link komentara

  94. a plivajuci zamajac ?
    (lemi 944, 16. septembar 2022 17:02)

    # Link komentara

  95. @Cepanicamen JAKO !!!
    (Samo Sredom, 16. septembar 2022 16:54)

    # Link komentara

  96. Bol prilikom pokretanja kamena u bubregu je neopisiv,potpuno oduzima snagu,obliva vas hladan znoj,povraćate,a često izgubite svijest.Sve ovo pričam iz ličnog iskustva.Kada sam u bolnici "došao sebi" doktor mi je rekao da je imao iskustva sa pacjentima koji trpe bolove od lomova,uboda,ranjavanja,raznih bolesti,i svi ti pacijenti jauču,zapomažu,traže pomoć...oni koji dođu zbog pokretanja kamena u bubregu samo ćute,nemaju snage ni da jauknu.
    (Higsov Bozon, 16. septembar 2022 16:54)

    # Link komentara

  97. Četrdeset godina živim sa migrenom, a pre 7 godina preživela i infarkt. Ti bolovi su jaki, baš jaki i iscrpljujuci, ali mnogo manji od porodjajnih (porodila se dva puta). A za muškarce koji raspravljaju o porodjajnim bolovima, evo kratkog opisa. U nekom filmu baka objasnjava unuci kako izgleda porodjaj, pa kaže:"Zamisli da treba da iskakiš lubenicu".
    Što se tice toga da ti bolovi nisu jaki jer zene ne padaju u nesvest kad se poradjaju, znam neke muskarce i zene koji padaju u nesvest kada vade krv. Treba li i to da bude na listi bolova?
    (Ivana, 16. septembar 2022 16:54)

    # Link komentara

  98. izbacivao kamen 20ak dana i (ne istovremeno) imao akutne napade diskus hernije u 4 navrata. Fakjea!
    (uzas, 16. septembar 2022 16:40)

    # Link komentara

  99. Kad muskarci raspravljaju o bolu na porodjaju. Smesni ste. To govorim kao zena koja se poradjala, imala kamen u zuci i izbacivala kamen iz bubrega vise puta, a o migrenama i zubima da ne govorim. Nista ne moze da se poredi sa porodjajem i ne, zensko telo nije pravljano da se rascepi 5cm sa obe strane, ako me razumete.
    (svasta, 16. septembar 2022 16:27)

    # Link komentara

  100. Pad sa nekoliko metara visine..lom zgloba šake i otvoreni prelom podlaktice..za mene do sada bez konkurencije.
    (Dragan.., 16. septembar 2022 16:22)

    # Link komentara

  101. Cudno mi da nitko nije spomenuo bol u uhu. Mozda je rjedja ali je strasna bol.
    (Plavi grm, 16. septembar 2022 16:20)

    # Link komentara

  102. Bol kad rajferslus uhvati tamo gde ne treba. Nemerljivo!!!
    (rax, 16. septembar 2022 16:10)

    # Link komentara

  103. Trombozirani hemoroid...
    (Challenger, 16. septembar 2022 16:09)

    # Link komentara

  104. Od fizickih bolova slazem se sa strucnjacima, verovatno znaju.

    Od emotivnih bolova pored gubitka clana porodice samo jos jedno:

    kad te prevari druga polovina kojoj si verovao/verovala. Mentalni, emotivni i fizicki bol. Bukvalno cepanje dela sebe, to jest onog sto si smatrao/smatrala delom sebe.

    Jedini lek - ostaviti tu osobu, prekinuti agoniju i vreme.
    (Kontras, 16. septembar 2022 16:05)

    # Link komentara

  105. slabo se javljaju zene da nam kazu koliko ovi lazu ... mada sigurno nije svako podjednako osetljiv ili neosetljiv pogotovu kad se vide treninzi ratnika saolina i kako se cepaju u jaja tom " bolu " ne moze odoli niko iz zemaljskog kraja osim samo njih zato im treba napisati neku pesmu i stih ?
    (Bole, 16. septembar 2022 16:03)

    # Link komentara

  106. Upala srednjeg uha. Zazalis sto si se rodio.
    (Marko, 16. septembar 2022 15:59)

    # Link komentara

  107. Imao sam i išijas, i klaster glavobolju i perforaciju debelog creva, herpes zoster... Ali najviše me bolelo uklještenje nerva zbog diskurs hernije, ... To je bol kao da imate nož u ledjima, čak i pokret glave izazva užasan bol u kičmi... I nema položaja u kojem se bol može smanjiti! Pod dva je klaster glavobolja...
    (Ostoja, 16. septembar 2022 15:53)

    # Link komentara

  108. Najjaci bol koji sam osetio je odsecanje makazama zdravog povredjenog nokta bez anestezije. 7 dana nisam spavao.
    (freality, 16. septembar 2022 15:47)

    # Link komentara

  109. Taj bol u ramenu istina nije baš neizdrziv ali traje mesecima i jeste takav da tera na povraćanje. Bol zaglavljenog kamena je neizdrziv pogotovu ako traje dugo a u mom slučaju 48h. Sve to nadmašuje bol pročišćavanja mokraćnog i bubrežnog kanala uz instaliranje sonde. Taj bol je pobednik dana i samo je sreća što traje samo koji minut. Sekund kao godina. To je onaj momenat kada živi zavide mrtvima.
    (Neko iz mase, 16. septembar 2022 15:45)

    # Link komentara

  110. Kamen u bubregu kad se pokrene je pakao zivi, a jos kad se zaglavi-ne pozeleti nikome
    (Ana, 16. septembar 2022 15:02

    Slažem se a na taj bol koji si osetila dodaj još 30% jači bol kod muškaraca iz objektivnih razloga.Naš mokraćni kanal se sužava a duži je.Imao sam taj bol a drugaru sa istim problemom nije pomogao ni morfijum više komada.Pao u nesvest od bola.
    (delirijum, 16. septembar 2022 15:44)

    # Link komentara

  111. Diskus hernija sa isijasom i pritiskom na sakralni nerv. Kada uhvati to je kosmicki bol. Nebi ga ni neprijatelju pozeleo.
    (Jole, 16. septembar 2022 15:43)

    # Link komentara

  112. Kamen u zuci, pa dvadeset mesta prazno, pa kamen u bubregu, zatim gangrena zuba (umnjaka) pogotovo. Onda moze sve ostalo sa liste!
    (Vojak, 16. septembar 2022 15:37)

    # Link komentara

  113. Migrena je na listi ali porođajni bolovi nisu. Nisam feminista, ali ovo je glupost.
    (Masariko, 16. septembar 2022 13:59)

    Bol u glavi i zubima je odvajkada najjači i gotovo potpuno mepodnošljiv.

    Porođajni nije nepodnošljiv jer su žene građene za njega. Prosto je priroda to regulisala.

    Znam za bar 500 porođaja u svoje vreme. Nijedna žena se od bola nije onesvestila.
    Veliki bol, ali prirodan.

    Zbog kamena u bubregu, gangrene i sl. su ljudi molili da ih neko ubije i da im prekrati muke.
    Nema to veze sa feminizmom.
    (Franko Gavrić Mlađi, 16. septembar 2022 15:31)

    # Link komentara

  114. Kad se moja drugarica porađala mislila je da će umreti od bola. Kad sam se ja porađala, poželela sam da umrem, samo da prestane bol. Ako je takva situacija i kod ovih drugih bolova, priznajem ih kao jednake ili gore.
    (Ddd, 16. septembar 2022 15:28)

    # Link komentara

  115. Kamen u bubregu je po meni neprevaziđen. Na žalost iskusio sam mnogo bola tokom svojih 46 godina, ali ništa ne može da se poredi sa kamenom kada krene iz bubrega kroz kanal ka bešici. Znači, nemogiće naći položaj da bar bude izdržljiv bol, a i kad se nekako namestiš i umiriš svaki udisaj valjda uzrokuje novu bol i imaš utisak ako bi izustio neku reč da bi se raspao. Iskustvo koje ne bih poželeo ni najgorem neprijatelju.
    (Džoni, 16. septembar 2022 15:11)

    # Link komentara

  116. A zub ?
    (koja, 16. septembar 2022 15:11)

    # Link komentara

  117. Srecni dobitnik klaster glavobolja... Vise puta sam udarao glavom u vrata i zid i plakao od bola
    (Jovan, 16. septembar 2022 15:11)

    # Link komentara

  118. Zubobolja bez konkurencije
    (da se ja pitam ja bi protero autobus ovuda, 16. septembar 2022 15:09)

    # Link komentara

  119. Kamen u bubregu kad se pokrene je pakao zivi, a jos kad se zaglavi-ne pozeleti nikome
    (Ana, 16. septembar 2022 15:02)

    # Link komentara

  120. lično iskusio par vrsta bola. Prvo kamen u žuči, i mislio da je neizdrziv bol. A onda dobio pankreatitis...Prosto sam poželeo onaj divni umirujuci bol žučne kese, taj lahor, tu prijatnost. Jer u odnosu na pankreatitis, sve ostalo bledi...Ne daj Boze nikome.
    (Hmm, 16. septembar 2022 14:45)

    # Link komentara

  121. Na moju sreću, evo već 52 godine, još me boli obilaze. Nek potraje još par godina , a onda šta mi Bog podari. Zdravi bili !
    (jahorinac, 16. septembar 2022 14:44)

    # Link komentara

  122. Migrena, pankreatitis, bris iz polnog organa... to je ono što sam probao...
    (Jovan, 16. septembar 2022 14:43)

    # Link komentara

  123. Poraz od Italije u basketu najviše boli ubedljivo
    (barba, 16. septembar 2022 14:41)

    # Link komentara

  124. Porođajni bolovi su teški za merenje i mogu da variraju. Jedno je bol u trenutku porođaja (i verujem da su upravo ti bolovi mereni), a drugo je ceo proces porođaja i muke koje kod nekih žena traju i do dva dana i rekao bih da je taj proces kod većine žena 10x gori od samog momenta kada beba izlazi. Pogotovo što se luči gomila raznih hormona, što ne čini ceo proces lakšim...naprotiv.

    Od žena koje su se porađale i imale kamen u bubregu, čuo sam da je upravo kamen u bubregu najveći bol koje su iskusile, ali nijedna nije rekla da postoji još neki drug bol koji bi namašio porođajni...a bilo je još nekih koje su imali neke od navedenih stvari sa ove liste.
    (brm, 16. septembar 2022 14:38)

    # Link komentara

  125. Meni je krenuo kamen u bubregu u sred Beograda,secam se,kod Saborne crkve.
    Tiltovao sam iz mesta,agonija!
    Izasao iz auta na semaforu,i dovuko se do trotoara. Srecom,bio drugar sa mnom,pa pomerio auto. 20 min nisam znao ni sta cu,ni gde cu. Ni da stojim,ni da cucnem,ni da sesnem. Rikao sam kao nilski konj!
    Ne daj boze nikom!
    Drugo,prelom podlaktice,u rucnom zglobu.On manje vise,ali u bolnici,doktor mi namestao dislocirane kosti "na zivo". Drzali me i cuvari,i tehnicari i kolega sto me dovezao. Kuku majko!
    (Hrundi Bakshi, 16. septembar 2022 14:38)

    # Link komentara

  126. Mentalna bol kada prvorođeni drži monolog...
    (Cepanicamen, 16. septembar 2022 14:32)

    # Link komentara

  127. Zubobolja - ništa?
    (Boki, 16. septembar 2022 14:32)

    # Link komentara

  128. Kamen u bubregu i pankreatitis. Mada, moje lično iskustvo najjačeg bola je bilo, pored toga što sam spoznao do tada bol posle operacije, traumatično vađenje umnjaka.
    (Smuleco, 16. septembar 2022 14:27)

    # Link komentara

  129. Kamen u zuci i bubregu.... Auuuh
    (mich, 16. septembar 2022 14:27)

    # Link komentara

  130. 1. Diskus hernija C5-C6
    2. Upala mekih tkiva, burze, tetive i smrznuto rame u kompletu.
    3. Bubrezne kolike
    4. Slepo crevo
    (na osnovu licnog iskustva, 16. septembar 2022 14:27)

    # Link komentara

  131. A onaj u k....
    (Mastermind, 16. septembar 2022 14:12)

    # Link komentara

  132. Ovo su gluposti, svakom je njegova muka najveca!
    (znalac, 16. septembar 2022 14:06)

    # Link komentara

  133. ok, porodjaj verovatno boli, ali nista kao kad promaja udari.
    (aca, 16. septembar 2022 14:05)

    # Link komentara

  134. Buziranje, ne daj Boze nikome, koliko je bolno i neprijatno!
    (Gole, 16. septembar 2022 14:04)

    # Link komentara

  135. Ne znaju ljudi kakav je bol vadjenje spermatozoida radi provere o brzini pokretljivosti. Bukvalno kao strujni udar i to tri puta. Posle prvog sam hteo da odustanem, ustao i skakao po ordinaciji.Plus dva dana posle toga kad ides u wc pece kao vatra, pio sam vodu kao vrabac da sto redje idem u wc.
    (sale, 16. septembar 2022 14:00)

    # Link komentara

  136. A udarac u mošnice?
    (Zaboraviše, 16. septembar 2022 13:59)

    # Link komentara

  137. Migrena je na listi ali porođajni bolovi nisu. Nisam feminista, ali ovo je glupost.
    (Masariko, 16. septembar 2022 13:59)

    # Link komentara