Otkriveno kojem tipu ličnosti muškaraca preti erektilna disfunkcija

Hoće li muškarac biti strastven i pastuv u krevetu ili prilično 'mlak' ljubavnik, možete otkriti ako se malo pozabavite proučavanjem njegove ličnosti.Naučnici su otkrili na koje to osobine treba da obratite pažnju ako želite da unapred sanate da li je dobar u krevetu i pre nego što pristanete na drugi sastanak.

Izvor: net hr
Pošaljite komentar
  1. Da li je disfunkcija zbog povlacenja ili je povlacenje zbog disfunkcije... istrazuju debilne teme. Takodje, samopouzdanje je individualna stvar, formiranje licnosti tokom celog zivota ga odredjuje i tesko se moze vezati za nesto odredjeno, sem mozda kod mladih koji su podlozniji uticajima sa strane.
    (oskar, 25. avgust 2022 22:34)

    # Link komentara

  2. Prema opisu, znači da su muškarci koji su tunjavi i oni koji potpadaju pod "dobar je mučenik" najskloniji erektilnoj disfunkciji. I sad ja ne znam da li da se iznenadim?
    (Toliko, 17. avgust 2022 21:10)

    # Link komentara

  3. Prema opisu, znači da su muškarci koji su tunjavi i oni koji potpadaju pod "dobar je mučenik" najskloniji erektilnoj disfunkciji. I sad ja ne znam da li da se iznenadim?
    (Toliko, 17. avgust 2022 21:10)

    # Link komentara

  4. sex je precenjen.
    (rex, 17. avgust 2022 08:46)

    # Link komentara

  5. Članak je dobro napisan ali nema veze sa realnošću na balkanu , možda, ali tamo negde po svetu ...
    (Mile BAS, 17. avgust 2022 08:23)

    # Link komentara

  6. Zašto bi imao erektilnu "disfunkciju" ako si stidljiv ili ne pričaš sa ženama.
    (Ustaše, 16. avgust 2022 21:10)

    Zato što ljudima nakon određenog vremena opadne samopouzdanje, a te dve stvari su usko povezane.

    Biti neprimetan i seksualno neprivlačan loše utiče na muškarca, možda i gore nego na ženu. Posle određenog vremena očaj prerasta u nešto više, i kada prekineš sa traženjem mrežne zabave, e onda kreću problemi koje spominjemo.
    (Pa sedoše, 17. avgust 2022 08:07)

    # Link komentara

  7. Malo povrsno svrstavati ljude u 4 kategorije i licnosti. Istrazivanja koja se vode samo na osnovu komunikacije sa ljudima su vrlo upitna. Kako neko ocenjuje da li je neko ne konfliktan i pomirljiv samo na osnovu onoga sto napisu u upitniku? Ja cesto sebe vidim kao ne konfliktnog i pomirljivog dok me prijatelji vide kao izuzetno konfliknog i tvrdoglavog. Nasa slika o samom sebi je nekad malo i iskrivljena i pogresna i zavisi od mnogo faktora. Recimo ima dana kada sebe vidim kao ogromni neuspeh i predvidjam sebi jako losu buducnost, ima dana kad sam u fazonu maaa ja sam vrh kakvih ima, snasao sam se do sad u zivotu snacicu se i u buduce. E sad ne znam mozda te moje oscilacije nisu normalne ahahaha
    (pa ovo nije avokado, 17. avgust 2022 07:42)

    # Link komentara

  8. Meni je tvrd kao kamen, ali zato prska prerano! Ne zna se sta je gore, mada ovde ga bar umocis pa lagano, dok kod mekanog mozes samo da places ili da se kljukas sa pilulicama, ili da pokusas kod psidze ili je to jednostavno godina proizvodnje...
    (Belogradjanin, 17. avgust 2022 07:04)

    # Link komentara

  9. Ženski članci. Zašto bi imao erektilnu "disfunkciju" ako si stidljiv ili ne pričaš sa ženama. Ta postoji vizualnih replika žena koliko god hoćeš na Only Fans i gdje sve ne drugdje. Osim toga, ako i nisi nešto posebno izgledom i financijski, postoji u organizmu triger odnosno refleks uzbuđenja na dodir, pa na taj način i "prosječni" ljudi mogu sebi mogu naći zanimaciju.
    (Ustaše, 16. avgust 2022 21:10)

    # Link komentara

  10. Ne verujem mnogo u ovakva istrazivanja, ali sad, pogodili sve, bar po meni.
    (vlada, 16. avgust 2022 21:03)

    # Link komentara

  11. Znaju to i žene, što veći balvan to bolji seks.
    (Pera, 16. avgust 2022 21:03)

    # Link komentara

  12. Depresija je zlo... Meni se desilo, pritisak od kuce, pritisak na poslu, pritisak svugde bez nekog razloga, ali pritisak uglavnom. Kod psihijatra isao ali znao sam da je problem najveci toksicna okolina u kojoj se nalazim. Sreca imao pare i javio se rekao idem da radim na stranu, odmah bi da znaju gde idem, sta radim, bla bla. Namerno im nisam rekao, samo se pozdravio i otisao. Evo me sad, bez tableta, bez toksicnosti, dodjem dole na odmor sve okej, 15 dana, dosta. Imam normalan zivot i depresiju sam tako pobedio, samo sto sam se sklonio,bilo tesko u pocetku ali ono snadje se covek, mora zbog boljeg sutra . Cuvajte se ljudi, toksicna okolina je 95% svakog problema. I vrlo je bitno da vas ne zanima sta drugi pricaju i misle o vama, sve i da ste najgori, to ste vi, vas zivot zivite vi ne niko drugi, samo vi ! Ne dajte se, znam da je dole haos, vidim...
    (ccccc, 16. avgust 2022 20:50)

    # Link komentara

  13. Ja ne znam kako je drugim muškarcima kad dodju sa posla,evo ja utorkom nisam nešto naoštren a i zena spala s nogu,moramo cekati subotu :(
    (cobo, 16. avgust 2022 20:49)

    # Link komentara

  14. Hm. Mislim da stidljivost apsolutno nikakve veze nema sa erektilnom disfunkcijom. Ima trenutaka kada sam i ja stidljiva, pa opet mogu skoro svakog dana.
    (:), 16. avgust 2022 20:44)

    # Link komentara