1. Anksioznost stvaraju traume iz prošlosti, nepravde, preosetljivost, odbačenost od društva makar i lošeg, nemanje posla, život sa roditeljima u kasnom dobu, smrt članova porodice, kontinuirana svađa roditelja dok ste još dete, alkolizam očeva koji se često prebacuje genetski na decu, i naravno velika nemaština gde uglavnom radite od prvog do prvog za 2,3 para boljih patika..kada sve to sublimiramo i ako ima više elemenata anksioznost se pretvara u tešku depresiju, neretko i u psihozu..
    (Saša Bg, 14. avgust 2022 08:18)

    # Link komentara

  2. Fizicki rad i aktivnost sve to uspesno leci. Lezanje i sedenje po ceo dan samo po sebi stvara prostora za zaludan mozak da se bavi glupostima.
    (ime, 13. avgust 2022 09:41)

    Tacno. Da li je neko video depresivnog gradjevinskog radnika ili tome slicno?
    (poznavalac materije, 13. avgust 2022 12:31)

    # Link komentara

  3. Fizicki rad i aktivnost sve to uspesno leci. Lezanje i sedenje po ceo dan samo po sebi stvara prostora za zaludan mozak da se bavi glupostima.
    (ime, 13. avgust 2022 09:41)

    # Link komentara

  4. Anksioznost je povezana sa razmazivanjem odnosno nevaspitavanjem dece koja kad odrastu ne mogu da se nose sa normalnim zivotom. Sto je najgore to se prenosi na decu te dece.

    Razveo sam se zbig toga. Pametna kao djavo, zgodna i lepa kao glumica, mogla bi se u kraljevsku porodicu udati, ali nevaspitana. Tata guraj pare, mama kuvaj spremaj custi, sve za princezu, a ova ne zna gde udara od anksioznisti. Uzas. Jedva sam decu izvukao iz narkomanije jer zivimo u gradu/dobu kada je toga jako mnogo, a od mene se trazilo da im dajem para koliko god sa traze. Uzasnih 15 gidina zivota, al stvarno nisam taj priblem video u sopstvenoj porodici i nisam mogao da ga prepoznam i na moju veliku zalost sam se ozenio. Uzas. Bezite ljudi od toga na prvi znak. Inace i prekomerna zudnja za materijalnom (i svakomdrugom) sigurnoscu je siguran znak toga. Bezite glavom bez obzira. Ostacete bez mladosti i zdravlja
    (Eto, 13. avgust 2022 09:33)

    # Link komentara