1. Limun mi stvara jezivu gorušicu agresivan je za moj želudac Gejp i narandža nikada. Veoma prijaju. Po pravilu najgori je ekstra beli hleb i tost beli hleb zaliven kafom ili mlekom. Eksplozija.
    (morijaBg, 6. avgust 2022 18:40)

    # Link komentara

  2. Izbegavati večeru, najkasnije jesti 3 sata pre spavanja. Takođe, vodu ne piti pola sata pre spavanja. Spavati na levoj strani. Takođe, povisiti uzglavlje kreveta.
    (Gregor Samsa, 6. avgust 2022 18:28)

    # Link komentara

  3. Lično mislim da gorušica nastaje upravo usled smanjene kiselosti, normalan PH u želudcu bi trebalo da bude od 1 do 3, dakle izuzetno kiselo. Moja preporuka bi bila da probate upravo suprotno od onoga što savetuje tekst i jedete limun ili pijete jabukovo sirće pre svakog obroka, naravno manju količinu, tipa jedna supena kašika.
    (profesionalni komentator, 6. avgust 2022 17:39)

    # Link komentara

  4. Sve što je ukusno zaboravi !
    Samo kuhani krompir i pirinac polu neslan,piletinu,cveklu i šargarepu,i to sve u manjim kolicnama u više obroka,dok se ne popravi stanje :(
    (cvrko, 6. avgust 2022 17:31)

    # Link komentara

  5. Nisam vaseg misljenja da citruse treba izbegavati.Godinama imam problema sa kiselinom i nista mi nije pomoglo sem limuna. Svakog jutra sest kasikica cedjenog limuna u casi tople vode popijem pola sata pre nego pojedem bilo sta. Mesecima u nazad se kiseline nije ponovo javila i istinski mi se zivot promenio. Naravno netreba se prejedati.
    (zora, 6. avgust 2022 17:27)

    # Link komentara

  6. koliki luk da bude ?
    (Niški, 6. avgust 2022 17:23)

    # Link komentara