1. Po broju stogodišnjaka, u relativnom i apsolutnom iznosu, imaju Japanci.
    (Radovan, 12. januar 2022 12:28)

    # Link komentara

  2. Jedna zanimljivost - "mediteranska ishrana" moze da se napravi za bilo koje podrucje. Tacnije, ne morate zadirati u neke predele nedostupne nama da biste se hranili zdravo jer sve sto nam treba imamo ovde kod nas. Samo treba pravilno odabrati sta je to sto je po nas dobro. :)
    (..., 11. januar 2022 01:09)

    # Link komentara

  3. Treba da vodimo racuna o ishrani, sta jedemo i sta je najkorisnije za nase zdravlje,a takodje treba da znamo i koju hranu treba da koristimo. Najbolje je koristiti onu hranu koja raste i gaji se na nasem podneblju. Takva hrana ima sve sto nam treba za nase zdravlje i za nas imunitet, jedino mozemo da koristimo kao dodatak ishrni suplemente a posebno gljive i to reishi kapsule i nemacki cordiceps, koji su vrlo korisni i lekoviti u borbi protiv mnogih bakterija i virusa, a pritom jacaju nas imunitet.
    (Jana, 10. januar 2022 12:17)

    # Link komentara

  4. Grci ispadoše uljezi na Mediteranu. Ništa musaka, jagnjeća rebarca, giros, suvlaki, sarmice od lista vinove loze, riba i morski specijaliteti.
    (Arsenije, 10. januar 2022 10:03)

    # Link komentara

  5. Najzdravije dijete, sve te zajedno, sa i bez mesa, imaju zajedničko da je smanjen ili ukinut unos šećera. To im je suština. Šećer i ugljikohidrati i kada se unose, su uz vlakna uz koja u prirodi i dolaze - da se maksimalno uspori njihova absorpcija a probava poboljšava. Voće da, sezonski, ali sokovi ne.... I, zdravlje se ne može pojesti, mora i da se živi zdravo.
    (Zoran, 10. januar 2022 08:49)

    # Link komentara