U Srbiji ponovo aktuelna "droga za silovanja", ali to nije najgore VIDEO

Takozvana "droga za silovanje" koja se opet pojavila u Srbiji, ako se ubaci u piće, stvarno briše pamćenje. Droge imaju toliko jako dejstvo da osoba koja ih je unela u organizam ni nakon osam sati trajno ne može da rekonstruiše događaj koji joj se dogodio, potvrđuje rukovoditeljka dnevne detoksikacione bolnice Drajzerova Svetlana Vučetić Arsić.

Izvor: B92, TV Prva
Pošaljite komentar
  1. Ovo mi liči na obrazovni program
    (Blagoje, 5. avgust 2021 08:56)

    # Link komentara

  2. "Lepo i poučno" za manijake i silovatelje.
    (Miki, 4. avgust 2021 19:11)

    # Link komentara

  3. Najjaca droga je ziveti u matrixu zvani Srbija. Ko prezivi, pricace.
    (genX, 3. avgust 2021 23:43)

    # Link komentara

  4. Sipaju oni nama tu drogu kroz medije konstantno, pa mamuzaju, a niko se ničeg ne seća kad dođe brojanje...
    (Bajkoviti Imaginarijum, 3. avgust 2021 19:28)

    # Link komentara

  5. Grupa lekova zove se benzodiazepini. Valium, Bensedin, Apaurin su fabrički nazivi za istu genetički supstancu - diazepam. prema tome Valium ne može biti 8 puta jači od Bensedina, ako je doza ista. Ne verujem da osoba koja vodi pacijente sa bolestima zavisnost ovo ne zna, verovatnije je da je ovo posledica neznanja osobe koja je sa doktorkom razgovarala
    (dimitrije, 3. avgust 2021 18:50)

    # Link komentara

  6. Zakonom zabraniti proizvodnju. Za sve koji uvoze kastracija. Za sve koji koriste takodje kastracija.
    Sete se ljudi nakon nekog vremena, a i ako se ne sete odma, oseti se sve. Silovanje ostavlja ozbiljne posledice i po telo i po psihu. Svako ko misli da je ovo beznacajno i da "nije strasno" zasluzuje maksimalnu kaznu zatvora uz obaveznu kastraciju.
    Zene nisu lutke za praznjenje. Imate igracke a i ku*ve pa se praznite do mile volje.
    Jos mi nije jasno kako se silovanje ne vodi kao pokusaj ubistva sto na neki nacin i jeste.
    (Ma super, 3. avgust 2021 17:55)

    # Link komentara

  7. Naravno, nisu samo komunisti problem u smislu seksualnog nasilja... Koliko bi drugih silovalo? Kada se recimo drugovi libertarijanci zalažu za ozakonjenje droga, ne rade to zato što mrze nasilje raka države, nego zato što im je država konkurencija za njihovo, jer hoće da zarađuju/siluju sami...
    (Jr, 3. avgust 2021 14:27)

    # Link komentara

  8. Gde ova žena živi, pa cela Srbija je na benzodiazepamima! To je velika grupa lekova u koje spadaju diazepam, oksazepam, medazepam, bromazepam, alprazolam, lorazepam... Kao da je ispala iz neke vremenske mašine iz daleke prošlosti.
    (Dane, 3. avgust 2021 13:58)

    # Link komentara

  9. Videcemo za koji mesec da li je to tacno sto pricas, mada cisto sumnjam. Nisu Srbi sto su bili pre 30tak godina, ovo su moderni, egocentricni, tako da sigurno ce nocu svakvakvih manijaka jos vise da ima.
    (@Aron, 3. avgust 2021 13:09)

    # Link komentara

  10. Nema to kod nas. Ta priča o "Drogi za siluvanje" u Srbiji je najobicniji urbani mit kome smo mi kao narod dosta skloni. Ovo je bio samo jedan slučaj koji je izuzetak a ne pravilo. Nije ovo Amerika pobogu pa da se to radi. Mi Srbi nismo idealni i kakvi god da smo nismo manijaci koji stavljaju tu drogu u piće ženama. Mi smo ipak džentlmeni i smekeri i sama pomisao na to nam je odvratna i ispod svakog nivoa.
    (Aron, 03. avgust 2021 12:06)
    Eve ga klasicni nebeski Srbin.
    (Back in Black, 3. avgust 2021 12:43)

    # Link komentara

  11. Takođe postoji i lek pod nazivom benzodiazepam, ali on se kaže Vučetić Arsić, ne može napraviti tako lako, niti je njegov recept dostupan javno na internetu. Naglašava da je njegovo dejstvo intermedijarno što je slično valijumu, koji je osam puta jači od bensedina.

    Bensedin i Valium spadaju u diazepame koji spadaju u benzodiazepine. To su isti lekovi.
    (El Loco, 3. avgust 2021 12:27)

    # Link komentara

  12. Jak organizam & psiha
    izduraju sve.
    Rekonstruišu "flešbekove"
    u logički & vremenski
    smislenu cjelinu.
    (gost, 3. avgust 2021 12:26)

    # Link komentara

  13. Ovo je više rekla za te lekove , sad kad krenu predatori u noćni klubovi znaju kako da odvuču žensku koja im se dopadne u krevet
    (Ti si ?, 3. avgust 2021 12:08)

    # Link komentara

  14. Nema to kod nas. Ta priča o "Drogi za siluvanje" u Srbiji je najobicniji urbani mit kome smo mi kao narod dosta skloni. Ovo je bio samo jedan slučaj koji je izuzetak a ne pravilo. Nije ovo Amerika pobogu pa da se to radi. Mi Srbi nismo idealni i kakvi god da smo nismo manijaci koji stavljaju tu drogu u piće ženama. Mi smo ipak džentlmeni i smekeri i sama pomisao na to nam je odvratna i ispod svakog nivoa.
    (Aron, 3. avgust 2021 12:06)

    # Link komentara