1. Тиодоровић др без маске на носу?!
    То је крајње неодговорно за моје најближње!!
    (Пера Митић, 4. avgust 2021 16:30)

    # Link komentara

  2. Oce bit Exitaaaa dogodine?
    (Mesni narezak, 3. avgust 2021 20:37)

    # Link komentara

  3. Faza 3 ispitivanje je u toku. Vakcine su odobrene za vanrednu upotrebu, a nisu potpuno testirane na sirem krugu. Kakva je to glupost sa obaveznom vakcinacijom proizvodima za testiranje? Prekinite sa maltretiranjem. Takodje, hvala dobrovoljcima nad kojima se vakcine testiraju. Oni su hrabri i podnece zrtvu ako treba kako bi svi bili zdravi jednog dana...
    (Petar, 3. avgust 2021 12:58)

    # Link komentara

  4. kjojom logikom drzava moze da natera nekog da se obavezno vakcinise i da ga pritom primora da potpise da tu vakcinu prima na sopstvenu odgovornost?
    (marica, kriv i razumevanje, 3. avgust 2021 09:58)

    Nikakvom, jer logike nema. Ne sme niko da te obaveže na nešto a na tvoju odgovornost. Zato postoji Ustav, najviši pravni akt, koji, samo ime kaže, "ustavlja" samovolju ovakvih pojedinaca ili grupa.
    (Alex, 3. avgust 2021 11:59)

    # Link komentara

  5. I samo jos nesto u vezi obaveznog vakcinisanja, dokle god ja treba da potpusem saglasnost ne moze biti obavezno. Kada proizvodjac ili drzava stane iza vakcine sa 100 posto odgovornosti mogu me vakcinisati pod terminom obavezno! Do tada samo stvar slobodnog izbora!
    (King, 3. avgust 2021 11:39)

    # Link komentara

  6. Uvedite obaveznu vakcinaciju bar nekih grupa.
    (Vlada, 3. avgust 2021 10:41)

    # Link komentara

  7. Prvo je za celu Moskvu a zatim za celu Moskovsku oblast nedavno uvedena obaveza vakcinisanja svih vrsta vozača (taksisti, vozači autobusa i svih drugih javnih prevoza - naprimer: piloti i svo ostalo osoblje), sve vrste zanatlija, svi glumci i sve vrste zabavljača - uključujući i ulične, svi prodavci, svi prodavci bilo kojih karata (pozorišnjih, bioskopskih, i svih sportskih događaja), perodavci na pijacama, veterinari itd, što znači da će praktično morati biti vakcinisani svi koji u svojoj prof. delatnosti dolaze u dodir sa ljudima a ta obaveza će uskoro biti proširena na celu Rusiju.
    (Samosvesna građanka, 3. avgust 2021 10:24)

    # Link komentara

  8. "Blizu odluke da se zdravstveni radnici vakcinišu"!?!?
    Treba da budete blizu odluke da se svi ugostiteljski i šalterski radnici, prodavci itd. vakcinišu, a zdravstveni treba da su odavno vakcinisani.
    (Ivan, 3. avgust 2021 10:12)

    # Link komentara

  9. kjojom logikom drzava moze da natera nekog da se obavezno vakcinise i da ga pritom primora da potpise da tu vakcinu prima na sopstvenu odgovornost?
    (marica, kriv i razumevanje, 3. avgust 2021 09:58)

    # Link komentara

  10. Obavezno vakcinisati zdravstveno i prosvetne radnike, policiju, vojsku i sve one koji rade u javnim službama
    (Obavezno, 3. avgust 2021 09:48)

    # Link komentara