Tradicionalna medicina kaže da imamo vremena za "reset", ali kako? VIDEO

U vremenu u kojem živimo, jasno je da smo izloženi velikim pritiscima. Balansiramo između posla, privatnog života, nege dece, prijateljstva. Kada se preopteretimo, tada telo šalje signale, ali ih mi uglavnom ignorišemo. Kako da resetujemo život? Da li je to uopšte moguće? Razni eksperti alternativne i zvanične medicine spominju razne metode.

Izvor: B92, TV Prva
Pošaljite komentar
  1. Ми Срби смо чудан народ, све туђе нам је боље и корисније од домаћег. Овај народ није опстао применом акупунктуре - боцкајући се, захваљујући јоги, којекаквим фенг шуима и медитацији. Опстао је захваљујући вери, традиционалним вредностима, лечењем средствима и методама специфичним за ово подневље
    (Дрндоје, 20. jul 2021 21:35)

    # Link komentara

  2. Како се прави ресет? Па на рачунару има посебно дугме, пише „ресет”, на телефону мора да се убоде иглом, с бољим телефонима долази и сама игла. Ја не знам шта је ту нејасно.
    (Bojan CImbaljević, 20. jul 2021 18:58)

    Na telefonu iglom? mhmm..
    (Marko, 20. jul 2021 19:25)

    # Link komentara

  3. Ја се ресетујем са шљивом, а могу и са дуњом. Нема ту много филозофије, посебно не кинеске. Да је кинеска филозофија успешна не би се они боцкали иглицама. Наркомани!
    (Суперхик, 20. jul 2021 19:01)

    # Link komentara

  4. Како се прави ресет? Па на рачунару има посебно дугме, пише „ресет”, на телефону мора да се убоде иглом, с бољим телефонима долази и сама игла. Ја не знам шта је ту нејасно.
    (Bojan CImbaljević, 20. jul 2021 18:58)

    # Link komentara