1. Imam vec dva autoimuna oboljenja i zato redovno - svaka 4 meseca - moram da radim analize pa znam kako stvari stoje. Bila sam zdrava u okvirima svojih bolesti, sve je bio pod kontrolom do kraja oktobra kad sam iznenada pocela da osecam mirise kojih nema, a ne one koji su tu. Nisam imala nikakve druge simptome. Lekari su mi rekli da ne treba cak ni da se testiram na kovid. Od tad nemam vise normalno culo mirisa. Kao da barem 15% ne radi!
    Od novembra ne mogu da se saberem. Sve me boli, umrona sam, digestivni trakt ne radi, oticem, zadisem se uz stepenice... Bukvalno do juce su mi govorili da sam luda, da je sve iz glave. A onda su stigli rezultati krvi i urina i pokazali HAOS! Lekar nije znao sta da mi kaze. Ubacio je moj slucaj u ponedeljak na neki konzilijum. Sve vreme se vadio da su do sad sve analize bile na gornjim/donjim granicama, za lekare u okvirima prihvatljivog. Oni cekaju da brana pukne, samo sto meni ne mogu da prebacuju da je trebalo da dodjem ranije... ali od toga nemam nista. Cak je i rekao da sad veruje da sam najverovatnije na jesen ipak imala kovid. Luda kuca.

    Ljudi cuvajte se! Kovid nije sala...
    (Sanja, 17. jun 2021 21:58)

    # Link komentara

  2. cekaj, stani!
    sa'ce baba smiljka sve da vam objasni,
    kako nisu jele beli luk, i nisu se trljaje sircetom
    (wer, 17. jun 2021 12:06)

    # Link komentara

  3. Moja supruga je imala covid u 10_om mjesecu prosle godine a danas je 17.07.21 i jos uvijek ima posledica, raznorazne terapije i tablete tako da je ovo istina.
    Ima probleme sa pritiskom, sa reumom. sa glavoboljama, sa umorom a radi se o osobi od 45 godina a nista od ovoga nije imala prije korone.
    (joja, 17. jun 2021 09:17)

    # Link komentara