Kad promuklost od bezazlenog problema postane razlog za hitno lečenje FOTO

Kada kažete fonijatrija, retko ko će umeti da vam odgovori o čemu se radi, iako je u pitanju grana medicine sa tradicijom dugom preko pola veka koja se bavi prevencijom, dijagnostikom i terapijom poremećaja glasa i govora. U našoj zemlji postoji samo nekoliko fonijatara, a u svetu nekoliko stotina, što je veoma mali broj u odnosu na populaciju. Nakon epidemije korone, njihov obim posla se povećao jer su, pored uobičajenih tegoba pacijenata, morali da leče i posledice kovida 19.

Izvor: S.Vasić
Pošaljite komentar
  1. Od obicne promuklosti, preko covida 19, do obostrane upale pluca!
    (Misa 2 Aleksic, 31. maj 2021 20:19)

    # Link komentara

  2. Klasicna instagram doktorka. Ima ih na svakoj katedri. Ja idem celog života isključivo kod doktora muskaraca. Zna se ko je superioran.
    (Oliver, 31. maj 2021 16:53)

    Drz se ti muškaraca. Sve ok. Zene sve vise preuzimaju primat medju belim mantilima, a i belim kragnama uopste Iskreno imam neke predrasude prema zenama u nekim "muskim" sektorima: automobili, alati, masine, ali ne zato sto ih ne cenim nego mi ne ide da zena prlja ruke sa motornim uljem ili dize teret.
    (PiŽon, 31. maj 2021 18:46)

    # Link komentara

  3. Klasicna instagram doktorka. Ima ih na svakoj katedri. Ja idem celog života isključivo kod doktora muskaraca. Zna se ko je superioran.
    (Oliver, 31. maj 2021 16:53)

    # Link komentara