Istraživanje u Kragujevcu pokazalo koliko vakcine zapravo štite VIDEO

Mogućnost zaražavanja koronavirusom posle prve doze vakcine manja je za četiri puta, a nakon revakcinacije taj efekat je dvaput veći. To su pokazali preliminarni rezultati istraživanja o uticaju vakcina protiv virusa kovid 19 na zaražavanje, težinu kliničke slike i hospitalizaciju, koje su uradili stručnjaci u Kragujevcu.

Izvor: TV Prva
Pošaljite komentar
  1. One "baš se tad razboleo". Sve njih, ne samo Vlastu Velisavljevića. Ovde se takvi pacijenti ne spominju. Ne postoje.
    Pa sad ili oni ne postoje ili, narodski rečeno, lažu ko psi.

    (Helios, 22. april 2021 19:25)

    Jesu li i patrijarh Irinej, mitropolit Amfilohije i onaj još jedan mitropolit, ime smetnih s uma, isto bili vakcinisani?
    (Nuspojava, 23. april 2021 10:34)

    # Link komentara

  2. mi i nasa ispitivanja...mogu da zamislim.
    (al samo jedna je shvacas...., 23. april 2021 07:19)

    # Link komentara

  3. да нису можда направили и вакцину а ови у торлаку производе руску ко ће њихову
    (mico, 23. april 2021 02:39)

    # Link komentara

  4. Stručnjaci u Kragujevcu? E da vidim i to čudo.
    (Cile Mile, 22. april 2021 22:03)

    # Link komentara

  5. Videćemo za 10-ak godina, možda ...
    (Sabahudin, 22. april 2021 20:21)

    # Link komentara

  6. pa nemojte da trujete
    (neko, 22. april 2021 19:59)

    # Link komentara

  7. Kako koja vakcina
    (JaSam, 22. april 2021 19:43)

    # Link komentara

  8. Ово истраживање би било потпуно непотребно да су вакцине испитане . Овако испитују ефикасост јер смо присали да будемо заморчићи па на нама испитују вакцине . А људи су у страху од смрти па се вакцинишу , а нису утемељеи ни у науци , а још мање у вери . Ако верују науци и Дарвиовој теорији ово је природна селекција и нема панике . А , ако су пак верујући Господ бог скупља најслабије који не би издржали нова искушења која су пред нама и биће гора од короне .
    (Pera, 22. april 2021 19:27)

    # Link komentara

  9. Preključe je koleginica moje rođake, 10 dana nakon revakcinacije kineskom vakcinom, prebačena hitno u bolnicu. To je šesti slučaj ljudi za koje neposredno znam, a očito je to masovno iskustvo. Osobe koje su vrlo pažljive i koje nisu menjale svoje navike. Gde je mogućnost "baš tada se zarazila" - a do tada nije preko godinu dana - manja od 3%. Dakle iako ima slučajeva "baš tad se zarazio" to je mnogo ređe objašnjenje. Mnogo češće je "drmnula ga vakcina baš loše". Neki su oboleli a ne bi da se nisu vakcinisali, neki imaju ADE a neki alergijski izazvanu tečnost u plućima - sve posledica vakcine.
    Ne objavljuju koji broj od pozitivnih, hospitalizovanih i stavljenih na respirator pa i preminulih je od nevakcinisanih a koji od vakcinisanih. Oni, plaćeni našim parama, dezinformišu nas. Jer je to za "naše dobro". Ne valja da mi laici znamo činjenice - to je za eksperte. Narod može svašta pogrešno da pomisli ako zna činjenice.
    (p.s. upravo ovako su mi opisali i mitsku vakcinaciju velikih boginja SFRJ. Disciplina psihoze javnosti. Činjenice samo CK i poslušnih par doktora.)
    Istraživanje, kažete? Pošto je statistički jasno da oni hospitalizovani a nakon vakcine dramatično prevazilaze očekivani broj/procenat zaraženih to znači da svako iole objektivno istraživanje mora to da eksplicitno prikaže. One "baš se tad razboleo". Sve njih, ne samo Vlastu Velisavljevića. Ovde se takvi pacijenti ne spominju. Ne postoje.
    Pa sad ili oni ne postoje ili, narodski rečeno, lažu ko psi.
    (Helios, 22. april 2021 19:25)

    # Link komentara

  10. Treba verovati struci. Ipak je genska terapija najbolje rešenje za izlazak iz ove krize.
    Sve preporuke za iRNK vakcine.
    (kvasac, 22. april 2021 18:51)

    # Link komentara

  11. "Mogućnost zaražavanja koronavirusom posle prve doze vakcine manja je za četiri puta, a nakon revakcinacije taj efekat je dvaput veći."

    Po mojoj računici to je 87,5%. Svi proizvođači vakcina su se kleli na efikasnost od 93-95%. Za koji mesec taj procenat će pasti i na ispod 80!
    (Staka Zulu, 22. april 2021 18:34)

    # Link komentara

  12. Bas verujem ispitivanjima u Kragujevcu.
    (Delija, 22. april 2021 17:53)

    # Link komentara