1. Prelezao sam u July prosle god.Tj. nisam prelezao vec sam pregurao na nogama.Par dana Imao temperaturu 37.3-4 samo u vecernjim satima I nakon popijenog paracetamola brzo se spustala.Izgubio sam njih na par dana.Nije me nista bolelo,nisam se zamarao ave je bilo ok kao neki slab grip ili prehlada.Nekoliko meseci posle toga primero sam da mi sa osecajem mirisa I ukusa nesto nije u redu.Npr mokraca I stolica mi imaju cudan Miris,Miris przenog luka ne mogu da podnesem,meso,jaja imaju drugaciji ukus nego pre.Evo par meseci to vec traje I neznam dal ce ikad doci na staro
    (DeDa, 21. april 2021 06:44)

    # Link komentara

  2. Prelezao sam u July prosle god.Tj. nisam prelezao vec sam pregurao na nogama.Par dana Imao temperaturu 37.3-4 samo u vecernjim satima I nakon popijenog paracetamola brzo se spustala.Izgubio sam njih na par dana.Nije me nista bolelo,nisam se zamarao ave je bilo ok kao neki slab grip ili prehlada.Nekoliko meseci posle toga primero sam da mi sa osecajem mirisa I ukusa nesto nije u redu.Npr mokraca I stolica mi imaju cudan Miris,Miris przenog luka ne mogu da podnesem,meso,jaja imaju drugaciji ukus nego pre.Evo par meseci to vec traje I neznam dal ce ikad doci na staro
    (DeDa, 20. april 2021 20:18)

    # Link komentara

  3. Ima li Jos koji simptom da za to nije okrivljena Korona.A sta bi da posledicama gripe,psihosomatskim bolestima,jer kad ljudi svaki dan citaju ovakve objave imace Jos gore simptome a to se zove panika.
    (Zaza, 20. april 2021 05:13)

    # Link komentara

  4. Isto sto i dosta njih navodi,Imao koronu krajem decembra i nije bilo strasno,Medjutim posle malaksalost,glavobolje,aritmija i problemi sa zeludacnom kiselinom.Evo 4 meseca posle sve je proslo,ali zeludacna kiselina me ubija,pijem nolpazu(neoplazu kako se vec zove)a inace sam asmaticar,i zaista mi smeta za disanje,osecaj knedle u grlu i tako.Ima li nego savet za tako nesto?
    (czbg, 19. april 2021 16:01)

    # Link komentara

  5. Nema to veze sa virusom. Sve je to psihosomatsko. Naravno, virus postoji i deluje tako deluje ali nema tih postkovid efekata. Prosto, nakon svake bolesti ostaju manje ili vece psihicke posledice.
    (milan, 19. april 2021 15:14)

    # Link komentara

  6. @Perhan, Post covid pacijentkinja i drugi... bas mi je zao. Sve najbolje, puno srece i brz oporavak. Gadan je virus. :(
    (S Janicijevic, 19. april 2021 14:56)

    # Link komentara

  7. Posle baš blagih simptoma korone, bez temperature ili antibiotika ali sa 2-nedeljnom izolacijom uz set vitaminskih lekova kao terapija, primetio sam sledeće:
    Javlja mi se povremeni osip po telu kao koprivnjača, usne mi povremeno blago oteknu, dok sam u kancelariji za računarom kao da mi se spava pa mi se malo zamuti pogled, snage imam i kondiciju sam vratio.
    Strah i neizvesnost da li će sve biti kao nekada je najveći problem.
    (Vlada, 19. april 2021 14:48)

    # Link komentara

  8. Imala sam u decembru prilicno blage simptome kovida,4-5 dana kao prehlada.Iz ambulante me vratili bez antibiotika.Posle 3 nedelje,sredinom januara,krenula je igranka koja i dalje traje:aritmije,povecan pritisak,pa jos oscilira,ubrzan rad srca.Imam 44 godine i nikad nisam dozivela nesto slicno.UZ srca je bio uredan.Bez betablokatora i dalje ne mogu da funkcionisem,umaram se brzo i radim samo sta moram.Na bolovanju sam i dalje.Kardiolog ce me drzati na ovoj terapiji jos nepuna 2 meseca (Concor cor),pa onda ide neki drugi lek za srce.Aspirin uzimam redovno kao i vitaminsku terapiju.Mozdana magla,zaboravnost,vrtoglavice,nestabilnost je prosla posle 2 meseca,ali ovo sa srcem imam utisak da nece proci nikad.Da mi je neko tada,u decembru,rekao sta ce da me snadje,nikad ne bih poverovala.
    (Post kovid pacijentkinja, 19. april 2021 13:50)

    # Link komentara

  9. Slabići.
    (Alien, 19. april 2021 13:36)

    # Link komentara

  10. prelezao sam coronu u drugoj polovini decembra. osim temperature, koja je trajala 12 dana i kaslja, nisam imao nekih problema, ali evo i sada imam probleme u vidu glavobolje (nikada pre me glava nije bolela)i mucnine, pogotovo prilikom voznje.
    (comi, 19. april 2021 13:01)

    # Link komentara

  11. Ja sam bio na kortikosteroidnoj terapiji zbog relativno ozbiljnih simptoma korone. Secer mi je otisao u nebo (dijabeticar sam) a ni pritisak bas nije bio imun... rekose mi da ce se sve vratiti na staro kada se kortiko iskljuce...evo sam skoro 10 dana bez kortiko, jutros secer na prazan stomak 12.5 ( uvek mi je jutarnj bio oko 5, 6), a pritisak mi luduje vec dva dana, donji se vrti oko 100, puca mi glava i ne mogu ispod 95 da ga spustim i sve to uz redovnu terapiju...sta se to desava, pojma nemam.. zakazao sam internistu za pritisak, a za secer ne mogu kod svoje dr jer je u kovidu Bezanijska kosa..ludilo..a polako me hvata panika..
    (Perhan, 19. april 2021 12:25)

    # Link komentara