1. Da li je neko nakon korone imao simptom slabosti misica butina,kvadricepsa,da ne moze da ustane sa stolice sam bez upotrebe ruku.. bol svako jutro u butinama..samo u tom delu..a ostali misici normalno...imao sam tešku kliničku sliku..bio u bolnici 10 dana...obišao neurologe,fizijatre i ostale...nemaju pojma zasto imam tu proksimalnu slabost..slabost kvadricepsa i karlice...ima 3 i po meseca kako ovo traje slabo prolazi ,nemam pojma sta da radim...ne mogu ujutru kad ustanem da hodam po kuci pa me malo pusti oko podne..da li neko ima ovakva iskustva,neki savet pomoć.. hvala
    (Jovan ilic, 28. april 2021 18:18)

    # Link komentara

  2. Simptomi koji su pre godinu i jace bili simptomi sezonskog gripa..
    (grobar, 4. mart 2021 16:50)

    # Link komentara

  3. Meni je zakačila srce, evo već tri meseca imam srčane probleme. Lekari samo kažu miruj, miruj, miruj.... Mirujem ja, ali računi ne miruju, onda to povlači neke druge probleme.
    (Mile JNA, 4. mart 2021 16:21)

    # Link komentara

  4. Nikola jel si pio sta.
    (Pivke, 4. mart 2021 16:12)

    # Link komentara

  5. Ja imam sve te simptome pritisak mi skako umaram se sinoc me probudi zeludac pulisira pa sam sav poceo da se tresem i trnem.Strasno nedao Bog nikome.
    (Pivke, 4. mart 2021 16:09)

    # Link komentara

  6. Kada se procitaju nezeljene posledice lekova kojima ovi veterinari lece bolesne od prehlafe, postaju jasni i "post kovid" simptomi !
    Pre ili kasnije, "struka" ce odvovarati za pocinjeni genocid.
    (Buducnost Smrdije AV, 4. mart 2021 16:09)

    # Link komentara

  7. posle prelezane korone u novembru, imao sam laksu klinicku sliku, osecao sam isto umor....ali bol u grudima pri naporu je bio bas jak...plus problemi sa prostatom...takodje imunitet mi se srozao na minimum...sad se polako oporavljam...a uradio sam najbolje sto sam mogao da se pripremim za koronu..trenirao, izuzetno zdrava ishrana, vitamini, dosta voca i povrca, dosta sna, more 20 dana...sve to je pomoglo..
    (dr mr, 4. mart 2021 15:56)

    # Link komentara

  8. Dobro je da su samo anksiozni, da nije neka jaca dijagnoza...
    (dare, 04. mart 2021 08:26)

    “Samo” anksiozni? Da ste ikada bili zaista anksiozni u životu (na pravu dijagnozu mislim), ne biste ovako razmišljali. Anksioznost je gora od konkretnih, “opipljivih” simptoma.
    Uzgred, ja sam preležala koronu u decembru, čulo mirisa mi se još uvek nije potpuno vratilo, možda nekih 30%. Odvratan osećaj...
    (I love you 3000, 4. mart 2021 15:51)

    # Link komentara

  9. Klasični simptomi trovanja...
    (CR7, 4. mart 2021 15:49)

    # Link komentara

  10. Meni to vise lici na neki PTS nego li na posledice od kovida. Meni je bilo onako, malo cudno da se krecem, osecao sam nelagodnost ako hodam brze i malo preskakanje srca u prve 2 nedelje nakon kovida. Ne znam dali je bilo zbog bolesti ili jednostavno zbog straha i svega sto sam citao u zadnjih godinu dana.

    Sa druge strane sam se osecao nekako kao izlapeo, nisam mogao da se setim nekih onako redovnih stvari. I dan danas ponekad ne mogu da se setim nekog imena u trenutku, pa dodje kasnije. Ne znam dali je povezano.

    Sto se tice fizickog zdravlja, osecam se odlicno, can sam poceo i da se vracam dzogingu posle pauze od 4 meseca. Ne osecam nikakve tegobe zbog toga.
    (chupavi, 4. mart 2021 15:18)

    # Link komentara

  11. Otezano pamcenje?? Ne mogu imena da se setim posle kovida.
    (zmajognjeni, 4. mart 2021 09:51)

    Imala sam jako blag oblik kovida, ali nikada ni od jedne bolesti nisam imala tako pomucene misli kao od korone. Bez temperature, sa malim kasljem, cak sam nastavila da radim od kuce dok nisam shvatila da sam narucila obrok na adresu na kojoj ne zivim 5 godina. Sva sreca pa to nemam vise, ali i sada nakon 3 meseca mi se nisu u potpunosti vratili miris i ukus.
    (ne, 4. mart 2021 14:50)

    # Link komentara

  12. Moje lično iskustvo je da posle 5 dana temperature, šestog dana ne mogu da ustanem iz kreveta zbog neverovatno jakog bola u stopalima i kolenima što je posle nekoliko dana prešlo i na ramena. Bol je toliko jak da mi treba 5 minuta da dodjem do toaleta tj. da predjem 3 metra. Svako okretanje u snu je jako bolno i probudi me ako uspem da zaspim uopšte. Taj bol je trajao punih 3 meseca jednakim intezitetom i tek posle 3. meseca počeo polako da se smanjuje. Još uvek nije prošlo i traje od početka decembra. Sada mi je bolje ali i dalje boli. Odradio detaljne preglede i kod reumatologa, detaljnu analizu krvi, ultrazvuk, rentgen...
    I po svim rezultatima zdrav sam kao bik. Ni traga nečemu. Nisam pametan.
    (Niko iz mase, 4. mart 2021 14:45)

    # Link komentara

  13. manja mogu da popijem, tj uopste nema zelje za pivom, a tukao sam dnevno desetak komada.
    (zeljo bl, 4. mart 2021 14:44)

    # Link komentara

  14. ПА МАЈКУ МУ, БАВИТЕ СЕ СПОРТОМ МАЛО, РЕКРЕАТИВНО! МЕНЕ ГЛЕДАЈУ КАО НАЈГОРЕГ СИТОТАНА ЗАТО ШТО НА ПОСАО ДОЛАЗИМ БИЦИКЛОМ, ТРЧИМ СВАКИ ДАД ПО 45 МИНУТА, 3 ПУТА НЕДЕЉНО ТЕРЕТАНА! И НЕМАМ НИКАКВИХ СИМПТОМА.
    (Симеон, 4. mart 2021 14:26)

    # Link komentara

  15. A kod mene tahikardija i nenormalna slabost traju i posle 2,5 meseca od prvih simptoma.Otezano disem,ne mogu da zaspim pre 2,pola 3,zaboravan sam i pitam se kako je moguce kad sam imao blage simptome krajem decembra i prosao bez antibiotika.
    (Posmatrac, 4. mart 2021 14:25)

    # Link komentara

  16. Ja kašljem, kijam mesecima, imam glavobolju, gubitak čula ukusa mesecima, temperaturu svaki dan po nekoliko sati, i sve mislim "evo ga kovid". Inače sam hronični bolesnik autoimune bolesti, i ne bi baš dobro bilo da dobijem i koronu, međutim ubi me ova neizvesnost i simptomi koji svaki dan ukazuju ne neke respiratorne bolesti. Ja sam psihički puk'o a da nisam ni imao kovid.
    (Duki, 4. mart 2021 14:19)

    # Link komentara

  17. takozvani "long haulers". prica se o tome da treba da se vakcinisu, ispituju i kazu da ima poboljsanja.
    (je suis, 4. mart 2021 14:16)

    # Link komentara

  18. Veze to nema sa virusom. Najlakše je njemu prepisati.
    Razmišljanje o prošlosti budi vam depresivna raspoloženja, o budućnosti anksiozna (upravo o čemu razmišljate). Još ako ne radite na sebi, iznutra naravno, stižu vas razni napadi.
    Čuvajte mentalno zdravlje kao što pazite na kosu, nokte, mišiće, usne...i nema brige. Biće je, ali ćete je ispravno razlučiti.
    Poyyy.
    (stručnjak, 4. mart 2021 14:13)

    # Link komentara

  19. Preležao sam koronu sa blagom kliničkom slikom(5 dana sa blagom temperaturom i ništa više).Posle mesec dana vratio sam se na posao malo izmoren ali ništa strašno.Posle toga javlja mi se povišeni pritisak,košmarni snovi, umaranje,neki čudan osećaj kao da ću umreti.Ljudi čuvajte se!
    (miki, 4. mart 2021 13:04)

    # Link komentara

  20. Moji simptomi su trznje rukama, glavobolja, nervoza, buđenje noću, nedostatak vazduha, i sve zbog ljubavi nikakav kovid.
    (deda mraz, 4. mart 2021 12:28)

    # Link komentara

  21. Opadanje kose u pramenovima 3 meseca od infekcije C19. Traje obicno 3 meseca i izgubi se 30% kose, koja se vremnom posle vrati. Objasnjenje dr. je da kosa opada od lekova i temperature.
    (Pera, 4. mart 2021 12:11)

    # Link komentara

  22. Pustite slobodu i zivot.
    (Herbalajzer, 4. mart 2021 12:04)

    # Link komentara

  23. Ja decenijama ovako.
    (Juho, 4. mart 2021 12:01)

    # Link komentara

  24. Moja devojka, njen brat i majka su takodje imali tzv. kovid-19, od njih troje samo je njen brat pio lekove koji su mu prepisani i jedini je on imao tegobe nakon prelezanog tzv. kovid-19. Imao je problem sa bubrezima, crevima itd. Truju ljude prejakim lekovima zbog pojacane prehlade i nekih drugih simptoma. Dabome da ce imati posledice.
    (Pljuvac svih stilova, 4. mart 2021 11:37)

    # Link komentara

  25. I dalje ne mogu da se setim da li su povećali penziju !Jel to zbog korone !
    (BG, 4. mart 2021 11:36)

    # Link komentara

  26. Те симптоме имају зато што су лежали ко зна колико дуго, па су мишићи почели да пропадају. Ја лежао без вируса, две недеље затворен. Још увек не могу да се опоравим иако је прошло два месеца од тога
    (veljko, 4. mart 2021 11:29)

    # Link komentara

  27. “Kovide ... reci nam gde
    šta to tvoje ruke rade ...

    udarnički rade burazere
    da bude vakcina za sve

    ... sve u sklopu akcije
    zaštite naše okol’ne”
    (šmudla, 4. mart 2021 10:59)

    # Link komentara

  28. Pa kad plašite ljude svaki dan!
    (zika, 4. mart 2021 10:53)

    # Link komentara

  29. Прележао сам врло тежак облик короне, боље речено - преживео сам. Спасило ме то што сам четири и по године због хемолизе примао цитостатике и кортикостероиде.
    Од изсласка из болнице, пре готово годину дана (онај први талас, кад су се још учили на нама), симптоми су - несаница, отежано дисање и краткотрајна температура пред спавање. Не заспим никад пре два, пола три. Оног момента кад затворим очи, враћају се све слике из болнице, сва она патња, умирања, излованост од породице, итд.
    Прогутао сам две тоне медицинског кисеоника за нешто мање од три недеље. Мој кум, доктор који не излази из црвене зоне већ годину дана, каже да је написано стотине радова на ту тему и да су такође изражени посттрауматски синдроми. Коначно да неко јавно напише нешто на ту тему. Ми ћемо се тек лечити од последица короне.
    Хвала овој докторки што се усудила да о томе проговори.
    (Dragi Ivić, 4. mart 2021 10:37)

    # Link komentara

  30. Istina. Ja sam preležao u Junu prošle godine dosta lagano. A posle mesec dana mi je počeo haos. Raznorazni simptomi koji su se smenjivali. Od napada panike, anksioznosti do bolova u grudima vrtoglavica Podrhtavanje tela... Svašta nešto. Sad sam dosta bolje ali ne 100% zdrav. Nalazi su svi ok
    (Nikola, 4. mart 2021 10:36)

    # Link komentara

  31. Kakva kuga i kolera, pa ovo je Alfa grip svih vremena!!!
    I da je istina da svih 7000000 simptoma koje se navode stvarno poticu od korone, ljudski rod nestaje za 5 godina!
    Prelezah jesenas, debelo me izmucilo.
    Ali ovo nista nisam imao. Malo iscrpljen, kratak dah ali proslo. Ugojio se pa tim pre. Krecu treninzi pa i to nestaje.
    Dizaci panike
    (Ajdees?, 4. mart 2021 10:33)

    # Link komentara

  32. Анксиознпст је део истог спектра неуролошких поремећаја...
    (Фактор мира стабилности, 4. mart 2021 10:31)

    # Link komentara

  33. a da nije mozda sezonski virus jer su simptomi isti ili je on izcezao
    (Ivan, 4. mart 2021 08:05)
    U svakom slučaju nije isto, a ti ga zovi kako hoćeš. Ja sam imao takve simptome i od gripa, ali nikada toliko dugo nakon preležanog gripa.

    Ne razumem vas takve. Šta, ako to zovete "gripom" onda je manje ozbiljno? Ono kao "nije govno, no se pas posro"?
    (Gane, 4. mart 2021 10:19)

    # Link komentara

  34. a da nije mozda sezonski virus jer su simptomi isti ili je on izcezao
    (Ivan, 04. mart 2021 08:05)

    E vi “griperi” shvatite da je to mnogo manje virulentan virus od kovida i da nikad nije ovako napunio bolnice sem možda 1918. za vreme Španskog Gripa kad globalno nije postojao imunitet na njega a čak ni tada nije bio virulentan kao kovid. To znaci da se ovaj virus mnogo lakše i brže širi ako ne razumeš šta znaci virulentnost nekog virusa. Drugo, broj obolelih od gripa ove godine je dokazano i dokumentovano drasticno manji zbog nošenja maski i ostalih mera protiv kovida koje su efikasne i protiv gripa. A obolelih od kovida sve više i više. Šta ti to kaže?
    (dartanjan, 4. mart 2021 10:18)

    # Link komentara

  35. Ma bolje da se borim sa ovim neispitani posledicama, nego da primim vakcinu u kojoj se osim čipa nalazi ko zna šta.
    (Danger, 4. mart 2021 10:11)

    # Link komentara

  36. Moja devojka, njen brat i majka su takodje imali tzv. kovid-19, od njih troje samo je njen brat pio lekove koji su mu prepisani i jedini je on imao tegobe nakon prelezanog tzv. kovid-19. Imao je problem sa bubrezima, crevima itd. Truju ljude prejakim lekovima zbog pojacane prehlade i nekih drugih simptoma. Dabome da ce imati posledice.
    (Pljuvac svih stilova, 4. mart 2021 10:05)

    # Link komentara

  37. temp koja traje 14dana..bol u zelucu
    (djosa, 4. mart 2021 10:03)

    # Link komentara

  38. Otezano pamcenje?? Ne mogu imena da se setim posle kovida.
    (zmajognjeni, 4. mart 2021 09:51)

    # Link komentara

  39. To sam mogao da vam kažem pre 10 meseci.
    (qwerty86, 4. mart 2021 09:48)

    # Link komentara

  40. Ne znam za ostale ali meni su se poremetili receptori za ukus. Najizrazenije je to da mi je ukus i miris alkohola postao odvratan.. bez šale.. što više alkohola u piću to mi je to piće bljutavije.. ukus je kao da pijem neku žabokrečinu :)
    Ovo se sviđa mojoj ženi jer kako kaže , sad ću manje da pijem :) .. moraću da pređem na neke druge opijate tipa marihuana i sl.. :)
    (nadcovek, 4. mart 2021 09:30)

    # Link komentara

  41. To se zove depresija.
    (binSr, 4. mart 2021 09:15)

    # Link komentara

  42. Uđite u grupu Long Covid Support na Facebooku i biće vam sve jasno šta je korona i kako deuje na organizam i sa čim se ljudi sve bore. 24 godine, simptomi traju već 4 meseca.
    (Boris, 4. mart 2021 08:49)

    # Link komentara

  43. Moja devojka, njen brat i majka su takodje imali tzv. kovid-19, od njih troje samo je njen brat pio lekove koji su mu prepisani i jedini je on imao tegobe nakon prelezanog tzv. kovid-19. Imao je problem sa bubrezima, crevima itd. Truju ljude prejakim lekovima zbog pojacane prehlade i nekih drugih simptoma. Dabome da ce imati posledice.
    (Pljuvac svih stilova, 4. mart 2021 08:44)

    # Link komentara

  44. Nisam imao koronu, ali sam od nekoliko ljudi koji jesu cuo ovo. Kovid je opasna bolest. Ko zna kakve posljedice kod ljudi se mogu pojaviti za par godina.
    (Kok, 4. mart 2021 08:29)

    # Link komentara

  45. Kako da nemaju anksiozne simptome... Godinu dana... Svakodnevno prebrojavanje mrtvih, zakljucavanje u kucu, maske, strah sa TVa... Ekonomska nesigurnost, gubljenje posla, tkzv "rad od kuce", nedostatak drustvenih kontakta... Dobro je da su samo anksiozni, da nije neka jaca dijagnoza...
    (dare, 4. mart 2021 08:26)

    # Link komentara

  46. Poremeçaji sna su češći od svih simptoma koji su bavedeni kao “česti”.
    (Josarian, 4. mart 2021 08:19)

    # Link komentara

  47. Mene ubiše tahikardija,tremor.
    (Perp, 4. mart 2021 08:09)

    # Link komentara

  48. a da nije mozda sezonski virus jer su simptomi isti ili je on izcezao
    (Ivan, 4. mart 2021 08:05)

    # Link komentara