1. Jedno je zdrav umor, drugo je umor kakav pre toga niste imali nikada. Zdrav umor je kada radiš nešto i logika ti kaže da su ti se telo i um umorili. Zabrinjavajući umor je kada si stalno umoran i teške su ti svakodnevne obaveze. Mnogi odu kod lekara kada im nije ništa, nego žele sažaljenje okoline ili ko zna šta. Zbog toga se ne veeuje onima koji dođu sa stvarnim bolestima. Treba uvek slušati svoje telo i instinkt, ići na redovne godišnje preglede (kod opšte prakse i laboratoriji svako može uraditi jednom godišnje, tu nema izgovora).
     (Vagica, 4. novembar 2020 09:52)

    # Link komentara

  2. @OMG
    Koju hroničnu leukemiju imate? Na kojim ste terapijama bili?
    Majka mi ima limfocitnu hroničnu, imala je šest ciklusa hemoterapija, sada je u remisiji, ne zna se dokle. Ona je imala umor i bledilo kože, kao i čudne podlive po koži (nisu klasične modrice) Želim Vam sve najbolje i da ste što duže dobro. Čuvajte se.
     (Vanja, 4. novembar 2020 09:46)

    # Link komentara

  3. Istrazivaci sa univerziteta Tibingen u Nemackoj veruju da su nasli kancer sa promenama tipicnim za leukemiju na lesu starom 7.000 godina, daleko pre ikakvog vida zracenja. Ostali lesevi nadjeni na istom lokalitetu nisu imali takve promene na sebi.

    Mozda radijacija danas, jeste katalizator procesa koji vec postoji u telu, ali ne verujem da je sama po sebi uzrok. Ne nasledjuje se genetika samo od mame i tate i to mnogi ne razumeju zaista, a bitno je, jer vi uz fizicku slicnost pokupite sve mane i prednosti njihovog organizma. Zato je dobro poznavati porodicu do treceg kolena unazad i njihovu zdravstvenu situaciju.
    (zz, 3. novembar 2020 14:39)

    # Link komentara

  4. Glavni uzrok je pre svega u otrovima koji se koriste u prehrambenim proizvodima. Proizvode nasa tri najbolja proizvodjaca su nam Rusi vratili pre 2g zato sto sadrze nedozvoljene supstance. Zamislite onda sta isti prodaju ovde i sta tek rade ostali. Kada na to dodate posledice ratnih dejstava od pre 20g i nase lose navike u ishrani kao i nikakvu motivaciju za rekreacijom uz katastrofalno stanje u zdravstvu dobijete postojeci rezultat. Srbija je prva u Evropi i treca u svetu po smrtnosti od raka i prva u Evropi po smrtnosti od srcanih bolesti. Sadasnja "medicina" nema interes da obelodani kako se leci rak, a i druge "neizlecive" bolesti za koje ispada da se samo eto tek onako pojave kod coveka iz cista mira.
     (Osvesti se covece, 3. novembar 2020 14:35)

    # Link komentara

  5. Kazete bombardovanje? Pa sigurno da ima uticaj ali ono sto bih prvo pomenula je katastrofalno ZAGADJENJE VAZDUHA koje vodi u kancer i to 100%, nema greske. Hrana prskana sto puta, zagadjena voda, krkanje zivotinja koncentratima i antibioticima. Losa hrana, losa voda, los vazduh. I vi mislite da cete da pozivite u takvim uslovima? Tesko. Mi ljudi nemamo osnovne uslove za zivot a to su ove tri stvari. Nema dalje.
     (hmmm, 3. novembar 2020 14:30)

    # Link komentara

  6. @Miki maus:

    Ja se tako žalio na umor mesecima, pa me proglasili za paranoidnog hipohondra. Povratio mi se dosadni kašalj i počela krvarenja iz nosa, ja kod lekara, ono mijeloidna leukemija! Sreća nije bila akutna, nego hronična!

    Slušajte sebe, kontrolišite se redovno, jer od saveta raznih dalaba, možete realno umreti!
     (Аhtung, 3. novembar 2020 13:54)

    # Link komentara

  7. Nije nam NATO nista bacio vise nego sto smo mi dosad pobacali po rekama sumama i zakopali ilegalno u zemlju...
    (Esi mi dobar !, 3. novembar 2020 13:13)

    # Link komentara

  8. (shpile, 3. novembar 2020 11:37)

    Kako da ne, NATO i osiromaseni uranijum su krivi za sve? A nikako sve ovo sto ispustamo u atmosferu, danas je veci deo BG u narandzastom i crvenom, sigurno je NATO kriv za to.
    I sigurno je kriv za to sto ne idemo nikad na kontrolu, pa je kod nas pojava kancera otprilike na nivou Evrope, ali je smrtnost nekoliko puta veca, jer se kod lekara ide kad vec ne mozes da zivis od bolova...
    (Peka, 3. novembar 2020 12:51)

    # Link komentara

  9. Dakle simptom koji svi zanemaruju je umor... ja sam često umoran, radim na gradjevini. Dolazim kući slomljen svaki dan. Tesko da cu primetiti nešto, ali ću se bar “odmoriti”.
    (Ja, 3. novembar 2020 12:49)

    # Link komentara

  10. @OMG Zelim ti konacno izlecenje i sve najbolje!
     (Mara, 3. novembar 2020 12:46)

    # Link komentara

  11. Tek ce ove brojke da skoče jer je sistem zanemario sve ostale bolesti zbog korone. U Hrvatskoj su već potvrdili da će zbog toga imati više umrlih od malignih bolesti nego od korone. Nazalost, panika i neplanski rad se uvek obiju o glavu. Nadam se da su naučili nesto za buduće slučajeve.
     (miki, 3. novembar 2020 12:13)

    # Link komentara

  12. Leukemiju ostalog moze da izazove bilo koja vrsta zracenja bilo da je elektromagnetno , radioaktivno, ili rendgensko ne znam sto se vise zvanicnici prave blesavi zna se ko je zatrovao Zemlju vodu i vazduh pa sad kao ne znaju sta izaziva
    (zna se koje i zbog koga bacio osiromaseni uranijum, 3. novembar 2020 12:07)

    # Link komentara

  13. Moj ujak je otisao od toga, za 12 dana od pojave prvih simptoma.
    (Slavisa V., 3. novembar 2020 11:42)

    # Link komentara

  14. uzrok je bombardovanje '99... sad stizu na naplatu sve bolesti...
     (shpile, 3. novembar 2020 11:37)

    # Link komentara

  15. Pa da. Veoma generalno.

    Sada ce svi hipohondri sa umorom misliti da im je pocela leukemija. To jutro kada su osetili umor....

    Nemojte zanemarivati umor...rece genijalka
    (Miki maus, 3. novembar 2020 11:30)

    # Link komentara

  16. Ne znate tacan uzrok nastanka, jel vi nas zezate ili sta. ? Niste culi za uranijum i ostala zracenja ?
     (Ivana, 3. novembar 2020 11:23)

    # Link komentara

  17. ja se lecim od hronicne leukemije vec 6 godina. Simptomi su bili da sam jako smrsala, te mnogo neobjasnjivih modrica po telu i umor koji sam zanemarivala
    (OMG, 3. novembar 2020 11:17)

    # Link komentara