1. jbt, ovo sve otišlo u Honduras. Kvantna polja i univerzum, vibracije, "a hipofiza?", "zašto na čelu"... Zaista me plaši ovaj nivo idiotizma. Šta će biti tek kad shvate da su u većini i počnu da se organizuju?
    (multimilijarderi, milijarderi i obični milijunaši, 26. oktobar 2020 23:11)

    # Link komentara

  2. Pituitarna, pinelana i hipotalamus, pituitarna je majka doduse, majka svih zlezda :) Al nije doba jos za to, polako doci ce i to na red kroz nekoliko hiljada god :)
    (Nele, 26. oktobar 2020 20:08)

    # Link komentara

  3. Pinalna žlezda reaguje na vibraciju a istom stimulise ostale organe i produkciju enzima i hormona tako da je sestra sa "pištoljem"potpuno u pravu!
    Ova dr.bi mogla malo holistikom da se pozabavi
    (PiPiCarapica, 26. oktobar 2020 17:46)

    # Link komentara

  4. E dragi moji pinealna žlezda je mnogo više od lučenja melatonina i ostalog što ste naveli. To je glavna komunikacija sa kolektivnim nesvesnim i kvantnim poljem kao i celim univerzumom. Ako bi nam još i to uništili onda bi smo postali potpuni zombiji odsečeni od prirode, što već masovno i jesmo.
    (Cirkuzant, 26. oktobar 2020 17:36)

    # Link komentara

  5. Temperatura nije lokalno pozicionirana samo na ČELU !!!! Moze se izmeriti bilo gde na telu, NE MORA BAS NA CELU SA TOPLOMEROM KOJI NALIKUJE BAS PISTOLJU ???? I ta temperatura NE ZNACI NISTA - mozda je neko samo zurio, trcao do tog mesta ili se pretoplo obukao ili je pregrejano mesto ....nikada samo jedno merenje nije indikacija ...o samoproklamovanim " nenadleznim " individuama bez medicinskog znanja - koje to " merenje sprovode" PROTIV VOLJE POJEDINACA da ne pominjem ... ovo je vise nego zlobno .....
    (notice, 26. oktobar 2020 17:33)

    # Link komentara

  6. sad ce gomila "strucnjaka sa drustvenih mreza" da vas demantuju, jer ipak oni znaju sve najbolje, iako ni za jednu teoriju nemaju dokaze. Danas mi dolazi jedna koleginica i kaze, jesi video maglu neki dan-ko zna sta su nam sad prosuli i sa cim su nas opet prskali... sramota me zbog njih
    (DragaN, 26. oktobar 2020 17:02)

    # Link komentara