1. (lz, 17. jun 2020 16:54)

    Прво, жене у Србији не јуре никакву "каријеру", већ само желе да имају свој сопствени извор прихода. Због тога што ако у браку немају децу, а муж поднесе тужбу за развод, остају без икаквих прихода, а шансе да добију партнерску алиметнацију (која је нормална на западу) су равне нули, јер наши судови одобравају такву ствар само ако је жена неспособна за било какав рад. Друго, у неких 50% случајева људи иду на вантелесну оплодњу због мужевљевих проблема. Нездрав животни стил, лоше навике у исхрани, стрес, претерано седење, одсуство физичке активности, дуван, алкохол ... све то утиче на квалитет сперме. А кад нашем мачо-Бакланцу кажеш да мора да мења животни стил, он одмах вришти на докторе како је његов деда пушио, пио ракију, јео масну храну и имао петоро деце. Па јесте, господине, али деда је живео на селу, радио у пољу и штали целог века, дисао свеж ваздух, јео своје воће, свој сир и своје месо ... а ти живиш у граду, једеш најгоре кинеско смеће, трошиш козметику пуну парабена и фталата ...
    (доктор, 18. jun 2020 13:37)

    # Link komentara

  2. A kad ta mlada žena rodi i odgaji dvoje ili troje dece, onda ima preko 40 godina, nikakvo radno iskustvo i vrlo malo para, jer je potrošeno na decu. Ako je iz bogate porodice ili se bogato udala, super, ali za većinu žena ovaj scenario znači život u siromaštvu. Neke će se radom i trudom izboriti za svoje mesto, ali to je vrlo teško pogotovo za nekoga ko je vec umoran od napornog rada. Ja sam to shvatila, i šta god ja želela, moram da radim i to je to.

    Zapitajte se zašto sve dobrostojece žene u modernom svetu skoro uvek imaju više dece?
    (Marija, 18. jun 2020 13:07)

    # Link komentara

  3. Uticaj feminizma, odlaganje roditeljstva, jurenje karijere, posledice abortusa, anti bejbi pilula...Beše ženski pol im milione jajnih ćelija koje se vremenom trajno gube.
    Ako ženama stvarno žele dobro neka im govore da radjaju u ranim 20-im i problem rešen. Neka ohrabruju mlade roditeljem Naravno mora se odustati od toksičnog feminizma koji na kraju unišava onu žensku osobu koja ga prihvati.
    (lz, 17. jun 2020 16:54)

    # Link komentara