1. Za te pare možete i da jedete.
   (XXL, 2. jun 2020 17:12)

  # Link komentara

 2. Ako neko radi test za sebe koji nije obavezan i sam ga placa zasto bi neko drugi morao da zna rezultat testa
  i kome idu te informacije
  a oni koji urade u privatnoj laboratoriki
  zasto kad se rade neki drugi mnogo slozeniji testovi krvi i sl niko ne trazi maticni
   (slavko, 2. jun 2020 06:39)

  # Link komentara

 3. (Vladimir, 01. jun 2020 18:07)
  zato sto nam je zemlja retardirana a birokratija u talu sa privatnim finansijskim institucijama. takodje, salter sistem cine nepismeni idioti.
   (ja, 1. jun 2020 22:23)

  # Link komentara

 4. @Vladimir
  "Nikada mi nece biti jasno zasto jednostavno ne kes na licu mesta ili jos kulturnije kartica i gotovo."

  Po cemu je neka kartica kulturnija od kesa i sta i jedno i drugo uopste imaju sa kulturom ?
  (
  (Bla, bla, bla, 1. jun 2020 19:04)

  # Link komentara

 5. Realno, maticni broj ne sadrzi nikakve spektakularne podatke koji otkrivaju nesto o vama! Dalje, maticni broj morate da date ovlastenom licu(policija, carina, inspekcija), a ostalima koji traze samo ako vi zelite! Druga je stvar sto ne mozete da izvrsite neku radnju, dok ne date dobrovoljno maticni broj! Npr, da otvorite racun u banci, ne morate da date, ali necete ni otvoriti racun! Ako bi bas hteli da se inatite, mozete im traziti zakonski osnov, koji oni nemaju, pa da vam to daju napismeno, pa se zalite NBS, i izgubite dosta vremena bespotrebno! I onako sad zbog obezvredjivanja znacaja broja licne karte i maticnog broja, koji ste ostavili na najmanje dvadesetak mesta, za neku kupovinu na kredit vam traze bar jos jedan vazeci dokument! Eto koliko je bitan maticni broj! A da je u ovom slucaju po zakonu, nije! Mozete podneti zalbu zdravstvenoj inspekciji ili povereniku za zastitu prava gradjana!
   (sir oliver, 1. jun 2020 18:55)

  # Link komentara

 6. Ali cena od 1200 dinara, tj. 10 eura ravno, haha. Ej, za koga li oni rade??!
   (miki, 1. jun 2020 18:39)

  # Link komentara

 7. Evo, sve trcim pa se saplicem.
   (Mikii, 1. jun 2020 18:18)

  # Link komentara

 8. Mi sa ovim uplatnicama :D Vec vidim 2454. godina, u Srbiji naslov kako popuniti uplatnicu za voz koji ide 80 na sat (FOTO + VIDEO). Nikada mi nece biti jasno zasto jednostavno ne kes na licu mesta ili jos kulturnije kartica i gotovo.
  (Vladimir, 1. jun 2020 18:07)

  # Link komentara

 9. Lepo što je omogućeno testiranje, ali dokle vise to nonšalantno korišćenje JMBGa za sve i svašta. To je lični podatak, poverljiv.
  Osim toga, sad banke imaju statistku ko se od njihovih klijenata testirao na Kovid.
  (Dusan Trtica, 1. jun 2020 17:55)

  # Link komentara

 10. Pljunete u šake, napravite "razmaz" i analizirate...
   (amaterska laboratorija, 1. jun 2020 17:47)

  # Link komentara

 11. Hm, da li je ovo uopšte legalno? Ne bih rekao da neko može da traži ove podatke za test koji se radi na privatan zahtev i plaćam ga iz svog džepa. Ovo ima smisla samo ako se radi neko veliko istraživanje i u tom slučaju ne sme građanima da se naplaćuje. Deluje bi kao da žele da nabave statističke podatke o trošku građana i to mi se ne sviđa. AKo ima neko ko je pravnik i ko se razume da objasni da li ovo uopšte sme da se radi??
  (Ivan, 1. jun 2020 17:44)

  # Link komentara

 12. Ovo im ne bi nigde u svetu prošlo. Ako plaćam test na svoj zahtev, to je moja privatna stvar, želim da ga radi privatna laboratorija i nema govora o jmbg broju niti obaveznom upućivanju na druge preglede ili testove. Ako testirate populaciju zbog kliničke studije ili zbog statistike, e onda se to gospodo ne radi za naše pare nego to plaća zavod, država, bolnica, firma ili kome god je to u interesu. A u nekim sliučajevima se za ovakve stvari čak i plaća ispitanicima. Dakle za naše pare da vi pravite naučne radove, e to bogme neće moći.
  (Bojan, 1. jun 2020 17:35)

  # Link komentara

 13. Taman ste dobili po 100€, sad je red da se deo vrati.
   (Stojko, 1. jun 2020 17:13)

  # Link komentara