Kako da se rešimo viška kilograma posle karantina? VIDEO

Mnogi od nas jedva čekaju da se vratimo normalnim tokovima života - a to podrazumeva slobodno kretanje, vežbanje na otvorenom, ali i zdraviju ishranu. Kako se izboriti s viškom kilograma koji će mnogi od nas imati kao rezultat karantina?

Izvor: B92
Pošaljite komentar
  1. Sex )))
     (drajver, 6. maj 2020 15:42)

    # Link komentara

  2. ja nisam izasao gotovo dva meseca u fr a isam dobio ni kg. nisam svinja da lezim i jedem. vezbam duplo vise nego ranije
     (saša, 6. maj 2020 14:15)

    # Link komentara

  3. Ja se nisam ugojio ni kilo za ovih mesec i po ali zimus sam prekardasio.
     (Aleksandar, 5. maj 2020 21:59)

    # Link komentara

  4. Ja se samo pitam i to vec odavno, da li ce nekad napisati clanak neko ko se zaista razume u skidanje kilazee??? Ja o tome mogu da pisem ceo dan jer se odlicno razumem i skidam salo kako treba. Ne treba gladovati, ne treba izbegavati hleb, veceru, ugljene hidrate ... Ono sto mora da se zna je koliko kalorija unosis dnevno i koliko kalorija ti je potrebno za odrzavanje. Prosto! Zakon termodinamike ne mozes sigurno da izmenis :) Skidas 1% mase nedeljno, to je sasvim sigurno da smanjis verovatnocu gubitka misicne mase. Proteina je dovoljno 2-2.2 grama po kilogramu. Ugljene i masti kako ti odgovara. Birajte hranu koja ima ogroman volumen a malo kalorija. U tome je caka, necete nikad biti gladni ako tako budete pojeli. Ja se davim u hrani na 2200 kalorija, i to sam u deficitu. Sa 104 na 83.8kg za 5 meseci. Mogao sam to mnogo brze ali odlicno znam da je ovo maraton a ne trka na 100 metara. Kalorijski deficit skida salo, ne caj i magija i neke magicne tablete i slicno. Svi ovi strucnjaci sto govore uzmi ovo uzmi ono, to vam pravi malu razliku u kalorijama. Deficit pravis kroz hranu ili kroz fizicku aktivnost. Kombinacija ta dva je idealna. Parkiraj auto dalje, idi uz stepenice, setaj sto vise, treniraj u kuci, bilo kakva fizicka aktivnost i manje kalorija i videcete da salo polako nestaje. Stalno citam savete nutricionista i cesto se udaram po celu. Ja kontam da oni kazu sta je zdravo za vas, ali ne shvataju da 99% ljudi ne moze to da izgura sto oni predlazu. Zato i dolazi do yo yo efekta pa posle naglog skidanja kilaze dolazi do dobijanja jos vise kilograma. Kada se salo skida to se gleda kao navin zivota, zato jedes ono sto ti se svidja i ti fakticki nisi na dijeti gde ti je muka i ne mozes vise. I onda se po obicaju otvara frizider i dolazi do prejedanja, slatkisa, alkohola ... i da ne duzim, mogao bih ovako do sutra :)
    (Ivica, 5. maj 2020 18:48)

    # Link komentara

  5. Ja smrsao 8kg. Nema para za bahacenje hranom.
     (100 maski koštalo 530din, 5. maj 2020 18:47)

    # Link komentara

  6. svaki dan malo sklekova i preskakanja vijace... za dva meseca 12 kg manje tokom karantina
     (panonski_ gonic, 5. maj 2020 18:44)

    # Link komentara

  7. Izbacio veceru,sa 96 na 86 za 35 dana...posle rucka nista sem vode do jutra. Zivela autofagija..sve bolje i lakse se osecam.
     (C++, 5. maj 2020 18:35)

    # Link komentara

  8. A sta je bio problem da su se radili sklekovi, cucnjevi i trbusnjaci u karantinu. Bolje spreciti nego leciti.
     (max, 5. maj 2020 18:32)

    # Link komentara