1. @ipce teretane su blagoslov. Nisam nikada bila u zagušljivoj teretani, a i da jeste, benefit koji dobijate je vredan tolerancije. Ja sam počela da treniram sa 45,da, da verovao ili ne i za 2 godine sam se pod 1 oslobodila loših navika, zdravstvenih i pod 2 sam sredila holesterol i sve ostalo, da, verovao ili ne, danas kada me neki poznanici sretnu posle dužeg vremena, im padne vilica. Dobijate zdravlje a dobar izgled dodje kao gratis. Sada išetam 9 km bez da sam ubrzala puls. Kondicija je zadivljujuća, rezultati magični, zdravlje.... Posebna priča. Nikada se bolje osećala. Nikada
     (Zara, 20. februar 2020 14:30)

    # Link komentara

  2. @nenad
    Da plaćam za 4 puta sedmično zagusljivu teretanu, plus se patim ko da orem? Da bar nešto proizvodim za taj trud ili da se meni plati što idem u teretanu..
     (ipce, 19. februar 2020 13:39)

    # Link komentara

  3. Teretana 3 do 4 puta nedeljno ko je van kondicije postepeno naravno, u danima kada se ne trenira jedna lepa setnja od sat vremena za zdravo srce i minimalno korigovanje ishrane u smislu bez previse slatkisa alkohola itd i zdravlje zagarantovano ne morate se opterecivati
    (Nenad, 18. februar 2020 23:13)

    # Link komentara

  4. Interersantno je da i gledanje TV-a može biti itekako koristan alat za čuvanje i psihičkog i fizičkog zdravlja.
    Sat vremena omiljene emisije resetuje mozak, pa se možete bolje skoncentrisati na obavljanje drugih zadataka. Upravo takvo opuštanje najbolje reprogramira mozak nakon napornog dana.
    Na stres najdelotvornije deluju dokumentarci o prirodi i putovanjima, pokazalo je američko istraživanje. Čak će i razmišljanje o omiljenoj seriji pomoći da se ublaži panika, a i maštanje o čaši vina opušta gotovo kao da ste je popili.



    TV programe gledam oko 15 sati svakodnevno. U internet ponudi nisam prihvatila mogućnost gledanja televizijskog programa, jer ono što me ineresuje nađem na Jutjubu a omiljene emisije su mi glavne / centralne vesti, tok-šoui i dokumentarci na ruskom, ukrajinskom, beloruskom i francuskom i od naših tv kuća ,,Slagalica'', ,,Kvadratura kruga'' i Novosadske televizije ,,Tribina'' iz Kulturnog centra Novog Sada), dok su sevdalinke i bosanska narodna muzika (nije svaka bosanska pesma sevdalinka) u intepreteciji Safeta Isovića jedino što mi dolazi kao Jutjubova ,,preporuka''; sve ostalo to vanredno što je ,,preporuka'' odgledam jedino ako mi se istovremeno svide tema, gost/i i početak emisije.
    (Samosvesna građanka, 18. februar 2020 22:49)

    # Link komentara

  5. A nas nekada ucili da je TV stetan po zdravlje.
     (Gorki, 18. februar 2020 22:16)

    # Link komentara

  6. Jedite jabuke za dobijanje misicne mase, jao majko mila, ovo je mozda preporuka za bildere i sportiste subsaharske Afrike.
     (Hari Haler, 18. februar 2020 21:25)

    # Link komentara

  7. TV vazan za zdravlje? E sad sam bas sve cuo.
     (Mrak, 18. februar 2020 20:54)

    # Link komentara

  8. E ali ovo TV da je koristan psihički, pogotovu kod nas,e svašta cu procitati već! Izbegavajte to u širokom smislu i samo aktivnost i napolje!
     (Zser, 18. februar 2020 20:28)

    # Link komentara